Destek Support'la anlaşamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BMW-M-POWER tarafından 21 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin. Bugün gemim kökten kapatıldı ID numaram ne kayıtlı ne hafızamda ona erişemiyorum, nicki ve serveri yazıp gönderin denmiş nickim şekilliydi, şekilleri bir arkadaşın nickinden almıştım ve şimdi internette filan bulamıyorum bununla da olmuyor, D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R arkadaşımız ödeme raporlarında ID yazıyor dedi 1 TL kampanyaları ve VIP almışlığım var mailde baktım sadece alışveriş numarası vardı, kısacası: ID yok, nick yok, profil sayfam filan silinmiş böyle oyuncu bulunmuyor denmekte başka hesapla sıralamadan alayım dedim yok olmuyor olmuyor lütfen bi yardımcı olsun yetkililer

2. Merhaba ;

Siz de böyle yaparak bizim işimizi imkansız hale getirmiş oluyorsunuz. 80 milyon hesap içerisinden nasıl bulabiliriz sizin hesabınızı? Bize diyeceksiniz ki nick şu, id'si şu. Biz de ona göre yardımcı olacağız. Bir klana girip çıkmışsanız yazar xxxx kişi klandan çıktı diye. O klanlar ile irtibata geçmeye çalışın.

Keyifli Forumlar.

3. [

abi sistem ID felan vermiyor

nick bu

⋆★⋆ BMW●M●POWER ⋆★⋆

bununla bi supporta bi başvur bide çarına girdiğin (anasayfaya yazdığın nick) i support a belirt server i belirt ID yi öğrenmeye çalış...

keşke elimden daha çok şey gelse be abi :(

Son düzenlenen: 21 Ocak 2015
  4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Size id bilginizi vermezler ve hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresinden mail attığınızda sadece hesabınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

5. Modum nick verebiliyoruz anca ıd yi veremedim arkadaşa sistem vermiyor...

Arkadaşa ne yapacağını anlatabilir misiniz (bmv ye)

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Supportta nick ve server bilgisini yazarak hesabına ulaşamadığını ve bu konu hakkında bilgi almak istediğine dair bir mail yazabilir.

İyi Forumlar

7. Yavuz abi gökmen modun dediğini bi yap bakalım nick i yukarıya attım.

8. Hayırlısı bakalım bi mesaj atayım gemi hala cooldownda

9. abi bende eklisin fakat bakayım dedim geminin rütbe acemi uzay pilotu olmuş fakat profil hala 0 açılmıyor...

10. Sağlık olsun cana geleceğine mala gelsin demiş atalarımız :) açtıramazsak da bırakmaya bahane olur dimi :))

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Supportla iletişim kurabildiniz mi? Duruma göre konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

12. abi cevap gelirse burayada yaz cevabı bende merak ediyorum ;)

13. mesajı attım bakalım inşallah dünkü gibi jet cevap gelir :D Dün mesajı attım (atar atmaz otomatik cevap geliyor ilk önce) ondan 16 dakika sonra Mebdi admin cevap atmış inşallah bugün de jet cevap bekliyoruz :)

Supportla eski yazışmalarımda altta User ID mi buldum hadi hayırlısı :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2015
  14. miralay beni bannlatmaya uğraşıyor chatde abi bu arada 4-4 de çatışma ortasına daldım :D 5-6 kişiyi üst üste aldım hahahahah :D

15. hakan dur allahını seversen ona bişey derim gemiyi kapattırdığım yetmiyo bide burdan bann filan almiyim uslu durmam lazım benim :D bi ara anlatırım bann sebebini :D

16. abi meraklanma ben onla ilgilenirim sen supportla görüşmelere devam et...

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorununuz devam ediyormu acaba konu çok karışmış eğer sorunuz var ise tekrar yöneltiniz.

İyi forumlar

18. Alkilic cevap attı hakan 2 hafta bann yemişim :)

19. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu çözüme ulaştığından kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.