Support'tan Cevap Maili Gelmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [39]ÇłŁÐłЯÐł tarafından 22 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi akşamlar 20.10.2018 de premıum alıyım dedim faturaya yansıttım 2 ay lık ödeme gitmiş ancak 1 aylık premıum geldi neyse bunu supporta yazdım oyuna baya bir süre ara vermiştim eskiden yazdığın gibi mesajınız alınmıştır gibisinden bir mail gelirdi gmaile şuan öyle birşey gelmedi acaba değiştimi yok sa benim supporta yolladığım mesaj gitmiyor mu ? Oyun ana sayfasında başarıyla gönderildi yazıyor lakin g mailde bir olay görmeyince sorayım dedim şimdiden teşekkürler.

2. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

Support'tan gelen otomatik cevap spam olarak düşmüş olabilir. E-posta adresinizi tekrar kontrol ediniz. Eğer sonuç alamazsanız "Ödeme Sorunu" seçeneğini işaretleyerek Support'la yeniden iletişime geçiniz.

Keyifli forumlar.

[39]ÇłŁÐłЯÐł bunu beğendi.
  3. Çok teşekkürler gelen kutularının hepsini kontrol ettim sanıyordum spamı unutmuşum oraya gelmiş konu kilitlenebilir.

4. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.