Supportun alakasız yanıtları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AaronSW tarafından 22 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AaronSW

AaronSW User

Aynen yazdığımız cevaplar sırayla yorumu size bırakıyorum. Rencide etmemek amacıyla cevabı atan görevlilerin adlarını yazmıyorum.
    > Pardon bir bakar mısınız bir terslik yok mu sizcede uzun zamandır portaldan atladım ve bu durumda kaldım uzun zamandır var bu sorun ama hala mı var bu kadar zor mu bu sorunu çözmek

> Merhaba ,
    > Yasal sorumluluklar nedeniyle Firma % 100 kanıtlarını toplamadan hiç bir hesaba Bot kullanımı nedeniyle temelli kapatma cezası vermez.Bu kanıtlar sistem tarafından toplanmalıdır.Üye eğer anlattığınız aksiyonları yapıyorsa taramalarda süzgeçe yakalanır sistem tüm kanıtları topladığında gereği mutlaka yapılır.Bizlere güvenip sabır gösteriniz.
    > Size anlatmaya çalıştığım konunun botla ufacık bir alakası olmadığının farkında mısınız? Size gönderdiğim fotoğrafa bakarsanız uzun zamandır olduğu gibi portaldan atladım saldırıya korumalı bölge olması gerekirken saldırıya uğramaya başladım gemim portaldan atladıktan sonra kendi kendine hareket etmiş ki bu sorunun yeni bir sorun olmadığının sizlerde farkındasınızdır ben bu konudan bahsederken siz hangi kısma takılıp birini botla suçladığımı sandınız ? Lütfen size gönderilen soruları okumadan incelemeden cevaplamayın önemli olan hız değil kullanıcılarla ilgilenmeniz onları dikkate almanız. Bu saatten sonrada kusura bakmayın acil bir sorunum olmadıkça supporta ne bir soru sorar ne de bir bug bildiriminde bulunurum.

> Merhaba , Bu konuda size gerekli tüm açıklamaları yaptık, en son yolladığımız cevap halen geçerliliğini korumaktadır. Saygılarımla,

> Dikkate alır mısınız lütfen? Lütfen konuyu tekrar okuyun botla alakalı bir soru sormadım şikayette bulunmadım içeriğinde bot geçen soruları otamatik mi cevaplatıyorsunuz artık. Konu farklı verdiğiniz cevaplar tamamen alakasız.

> Merhaba , konu farklı dediniz bu farkı açıklar mısınız? Saygılarımla,
    > Ben portaldan atladım gemim saldırıya korumalı bölgede iken saldırıya uğramaya başladım konu bu sadece bu flash player hatasının farkında mısınız? Düzeltmek için bir şey yapıyor musunuz? diye soruyorum siz kalkmış bana botla alakalı cevaplar veriyorsunuz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2015
    MaXiMuS bunu beğendi.
  2. Alakasız yanıtı geçtim ortada bot yada program yok. Mini haritada görüldüğü üzere internetinde bir anlık yavaşlamayla sunucuyla arandaki bağda bir fark açılmış. Sen kapıda görünüyorsun ama sunucuda hala adamla aynı sırada gidiyorsun. Eğer bu fark çok açılsaydı yani adamlar bir portta sen başka bir portta görünseydin muhtemelen bağlantı koptu yazısı gelirdi.

Edit: Aynı hız hatasını bende yapmışım :D Tek diyebileceğim internet hatası gibi görünüyor.

MaXiMuS bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Sizin yazdığınız mesajdan illegal bir durum var gibilerinden mesaj yolladığınızı düşünmüş olabilirler. Mesajınızı daha anlaşılır bir şekilde yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

" Oyunu oynarken portala gelmeme rağmen hala başka yerdeyim. Portaldan atlamak istediğimde atlamadım ve patladım. " tarzında anlaşılır bir şekilde yazmış olsanız büyük olasılıkla daha iyi yardım alabilirdiniz.

Ayrıca support eğer yoğunsa bazen karışıklıklar yaşanabiliyor. Sonuçta karşınızdaki kişilerde birer insan bazı şeyleri çok abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Yaşadığınız durum anlık olarak kısa süreli ve sık sık olan bağlantı kesintileri sonucunda yaşanıyor. Veri akışında yaşanan aksaklıklar nedeni ile oyunda siz kendinizi portalda yada başka yerde görürken oyunda ise daha farklı bir noktada oluyorsunuz.

İyi forumlar.

4. Mumu

Mumu User

Supportlar ilgilenmyor benimide basima fakli bir olay geldi adamlar robot ayni seyi tekrarliyor
    okumuyor yardimci olmak istemiyor oyun bitmis.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyleki ilk gelen mailler otomatik maillerdir.Onları dikkate almayınız.

Support sizlere en net bilgiyi verecek mevkidir.Geçiştirme veya dikkate almıyorlar gibi bir durum yoktur.Sorununuzu doğru şekilde açıklarsanız en doğru bilgiyi alırsınız.

İyi forumlar

6. Rencide edecek birşey yok Erdem admin çoğu kişi şikayetçi dün akşam bende mesaj yazmıştım aynı cevabı bana da yollamış bkz: Merhaba ,

Bu konuda size gerekli tüm açıklamaları yaptık, en son yolladığımız cevap halen geçerliliğini korumaktadır.

Saygılarımla,

Erdem

biraz ilgi istedik çok şey mi istedik yahu?

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Adminimiz sizlere gerekli cevabı vermiş elinde ulaşan bir bilgi olmadan sizlere yalan açıklamamı yapsın ?

İyi forumlar

8. KARANLIK SModum şu forumda sevdiğim sayılı moderatörlerdendiniz hiç yakışık almadı bu cevabınız.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar sizlerde bizleri anlayışla karşılayınız adminim size durum hakkında değişiklik olmadığını söylemiş.Geçersiz bir cümle kurup sizleri aldatmış olsaydı bence daha kötü bir durumdu.

İyi forumlar

10. KARANLIK SModum dün akşam Erdem adminden aldığım cevap bu, aynı mesajı bugün Alkilic adminin mesai saatinde attım ve kendisinin verdiği cevap ;
    Merhaba ,

üzgünüm ceza verildikten sonra süresini değiştirme imkanımız ne yazıkki yok

Saygılarımla,

Alkilic

İstenince oyunculara güzel cevaplar ( istedikleri olmasa bile ) verilebiliyormuş öyle değil mi ? Özeleştiri vakti gelmiş sanırım...

11. Support atına mesajarı tam bir şekilde okumuyor evet Ne zaman supportta mesaj atsam Bana alakası olmayan bir cevap atıyor Ardından tekrar mesaj atıyorum ve aradığım cevabın olmadığını ve alakasız olduğunu söyleyip tekrar atıyorum bu sefer istediğim cevabı alıyorum Sorunları anlaşılır biçimdede atsam genede 2 kere mesaj atmadan cevabı doğru şekilde alamıyorum

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak supportla yaptığınız görüşmeler sizlerin ve supporttun arasındaki özel görüşmelerdir burada yayınlamanız yasaktır. Supportta yazdığınız mesajlar ne kadar açıklayıcı ve net olursa o kadar daha net bir cevap alırsınız.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.