SUPPORTUN AYIBI!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZeBaNi__56 tarafından 31 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZeBaNi__56

ZeBaNi__56 User

Biri nasıl olmuşsa artık ip adresimi ele geçirdiğini itiraf ediyor fotoğraftanda görüldüğü gibi

ve 16 seviyeli 8 tane irisimi 1milyon x4 lazer 300bin x3 lazer pet modüllerimi pet protokollerimi bütün diroit düzenlerimi satmış üstüne 350m kredimi boş harcamış ticarette oda yetmezmiş gibi 300bin uri harcamış. 13 seviyeli roketatarım gitmiş. çoğu geliştirmeli kalkanlarım gitmiş. roket mayınları söylemedim bile. sizden ricam ilk fotonun ilk mesajına bakın. serverlerin açığı var diyo.
    kanıt 2

evet ne olacak bu iş? ARTEMİS ve BP_KUZEY ADMİNİN DİKKATİNE

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2018
  2. Sorunu cevaplayamayacağım ama hangi serversın

ZeBaNi__56 bunu beğendi.
  3. ZeBaNi__56

ZeBaNi__56 User

neden cevaplayamayacaksın ki? ilk fotodan göründüğü gibi tr6

4. DRONES

DRONES User

Adminler Baksın bii bu kadar kolay mı emek verilen bir geminin boş yere hemen çalınabilmesi yazık Bee emeğe yazık

ZeBaNi__56 ve Shadow.sword bunu beğendi.
  5. yav ben boyle saçmalık gormdeim o kadar emek var carda biri gellsin carı soysun kardeşim sen e

6. _texas21_

_texas21_ User

yok artık bu nedir öyle yuh ya. oyun böyleyse hiç oynamayalım o zaman. o kadar emek o kadar masraf yapıyoruz başkalarının hesabı boşaltma riski varsa başlarım böyle oyuna

7. Supportta bunların hepsini verdiysen aslında kanıtlanmıştır. Adam direk yazmış sana şifren filan elimizde diye. Hatta oyun sistemlerine girdiklerini dahi iddia etmiş. Eğer darkorbit ekibi bunu umursamıyorsa sistemlerde açık olabilir ki ordaki adamda bunu söylemiş.

Benim tavsiyem Artemis ve Kuzey adminlerden iste yardım etmelerini. Elinde yeterince kanıt var

8. ZeBaNi__56

ZeBaNi__56 User

Artemis ve Kuzey admin okumuyolarmı zaten? okumuyolarsa nasıl ulaşabilirim onlara. forum acemisiyim yardımcı olabilirmisin bana?

9. Bende tam bilmiyorum ama "ARTEMİS ve BP_KUZEY ADMİNİN DİKKATİNE" yazarak gönder(tam emin değilim ama böyle olması lazımdı). Hatta belki onlara forum üzerindende ulaşabilirsin belki

ZeBaNi__56 bunu beğendi.
  10. ZeBaNi__56

ZeBaNi__56 User

düzenledim konuyu en sona dediğini yazdım eyvallah kardeşim

-KoSoVaLı...1 ve Shadow.sword bunu beğendi.
  11. abi biz.kılanca. oyunu bırakalım ozaman

ZeBaNi__56 bunu beğendi.
  12. Önemli değil he bu arada geçmiş olsun

ZeBaNi__56 bunu beğendi.
  13. admin hayırdır kardeşim kim şekil yapıyonus cabuk arkadaşın iris lerini beyazını verim sen adminsin biraz ilgilen oyuncularla ayıp dır yaptıgınız

ZeBaNi__56 bunu beğendi.
  14. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle belirtmeliyim ki, Forum Kuralları'nca destek birimi mesajlarının forumda paylaşılması yasaktır(madde 18). Bu yüzden resimleriniz kaldırıldı, bir resminiz de küfür içerdiği için kaldırıldı. Ancak görevli kişilerin resimlere erişim hakkı halen mevcut.

İsteğiniz üzere, ilgili kişilere haber verildi. Ancak oyunun bilinen böyle bir güvenlik açığı mevcut değil. Kaldı ki, bahse konu kişiler gerçekten tüm bilgilere ulaşsa, neden sadece sizin hesaplarınızı çalsın, tüm oyuncuların hesaplarını çalabilirler sonuçta. IP adreslerinizin tespiti, girdiğiniz tsler sayesinde mümkündür. Şifrenizin çalınması ise, çoğunlukla kullanıcı kaynaklı sorunlarla oluşabilmektedir.

İyi forumlar.

15. sen ne diyon admin kafayımı yedin sen yok ben bu oyunu bırakırım bu nedir yarın bir gun bizim başımızza gelse demek ki bişi yapmayacaklar oyun verdigimiz para ya yazık

16. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Üslubuna dikkat edin...

17. kusurabakmada admin abi yaptıklarnız hakzılık hiç yardımcı olmuyonuz

18. ZeBaNi__56

ZeBaNi__56 User

Admincim söylediklerin güzel hoşta birincisi tsmize hiçbir şekilde tanımadığımız yabancı birini almayız ikincisi ise neden benim çar? güzel soru çünkü pars ile kıyasıya bi mücadele durumundaydık o esnada.ve o zaman zarfında bilgisayarımda iki tane darkorbit hesabı açıktı. adam chattan bilgisayarıma nasıl erişim sağlayabiliyor. kendiside yazmış elimizde kanıtta var açık olduğunu iddaa ediyor. son olarak pc de hiçbir şekilde üçüncü yazılım falan yok. gemime chattan nasıl giriyor bilmiyorum ama oyunun açığı var açık ve net. öyle bi açığımız yok desende kusura bakma ama inanmıyorum ben size çünkü kimse açığı olduğunu itiraf etmez. talep ettiğim adminlerden de beklentim karşılanmaz ise bana siber suça gitmek kalıyor haberiniz olsun.

19. Aria

Aria User

Oyundaki sorunlar tek hesap değildir. Size olan 4. Madde olsa gerek. Ben support sabah aksam atıyorum bu yazıları, bana gelen cevaplar içler acısı, sistem banlar, sistem hatası değil, sistem şöyle... Darkorbit ekibinin muhteşem sistemi var, haritada 30 tane bot var şuanda, takip ediyorum, petlerini kesiyorum. Bakalım ban yiyecek miyim :))

1; Botlar (Support link attım, wartool ile rütbe kasıyorlar. Çözüm yapılmadı. Hususi bot sistem banlar, dedi banlamıyor o zaman kullanalım.)
    2; Güçlü güçsüz oyuncular, günde 35 defa kesiliyorum. Tabii ki ben "wartool" ile yarışamam. Adam invisible yakalayor, mini haritada autolock atıyor. Kusura bakmasın ama ben "speadhead" gemisiyle bile autolock yedim. EMP-Skiller işlemiyor. Yakalandınmı öldün.
    3; Atlama cpu sorunu "4-1 4-2 4-3 tr5'te 1-2 defa atladım. Düşman 3 haritayı ele geçirmiş. Atlama cpu doğduğum yerde düşman bana ateş ederken buluyorum. "Wartool ile yarışamayız, spawn noktalarını ele geçirmiş. Orada "Gelişmiş Cpu ile atlayınca autolock yakalanıyorsun, direk ölü doğuyon." adamlar harita da doğduğunda 2 sn yerini bulup kesiyor, bot ne güzel bir şey. Sıralaması; 400 falan adamın. Yakında ilk 50 girer :)
    4; Hesap çalınmaları, bu da yenidir. Teamspeak aracılığıyla sizin ip adresini öğrenip, ip adresine, uzaktan masaüstü bağlantısı yapıyorlar. Erişim, kırmak basit, 2-3 denemede doğru pc adını "modem üzeri" öğreniyorlar. İp: Modem arayüz giriyorlar, ordan pc adınız öğreniyorlar, Uzaktan bağlantıda "pc adını" yazınca, şifresiz bağlanıyor, şifre varsa, giremiyor, şifre yoksa giriyorlar. Denk geldi, öyle biri, internet kestim hemen. Teamspeak sildim, klandan, yani boş bir sistem. O yüzden kullanmıyorum.

20. yaw sen ne diyon admin bak ben hukuk okuyom en kısa sure içinde tekreda goruşecez bu sefer şubenize gekicez

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.