Supportun Gereksizliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fearless1994 tarafından 27 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. herkese iyi forumlar geçen hesabıma giremiyorum diye yardımlarınızı almıştım fakat hala aynı sorun devam etmekte supporta yazıyorum oraya koydukları gerksiz insanlar yüzünden net cevap alamadım gemim kapatıldı sebebini bilmiyorum bu kadar uğraşmamın sebebi zaten gemime sonuna kadar kefil olmam bu durum başına gelen varsa sonradan halledebilen fln lütfen yardımcı olsun veya forum adminlerinden yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim emeklerim heba ediliyor yazıklar olsun

2. Merhaba,

Gereksiz olduğunu düşündüğünüz bir birimden yardım bekliyorsunuz. :eek: Bence gereksiz değil, siz onların size yardım edebilmesi için gereken bilgileri sunamadığınız için sizin gözünüzde gereksiz kalıyor. Ben hesabıma ulaşamıyorum onu bana bulun diyip size yardımcı olamalarını bekleyemezsiniz.

Size bu yazdığınız mesajla ilgili uyarı veriyorum. Sebebi beli. Benim size gereksiz insan demem ne kadar kötü bir durum yaratacaksa, sizin de onlara gereksiz insan demeniz aynı durumu yaratmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.