supportun kural hassasiyeti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [BrAvE]YuSuF tarafından 27 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 5.3te adamın biri birini porta 13 kez üst üste kesti bunu videoya alıp (nick. profil linki v. s) supporta attım. gerekli kontroller yapıldıktan sonra gerekli cezai işlem uygulanacaktır diye mail attılar yaklaşık üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen aynı kişiyi hala görüyorum hiçbir ceza almamış ve bunu supporta atınca bana bunu yazdılar; :confused.:
    *[SUPPORT YAZIŞMALARININ PAYLAŞILMASI YASAKTIR]*
    yazıklar olsun başka bir şey demiyorum. sanki onlar söylemezse ben göremeyecem o kişiyi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 May 2020
  2. Elimizden hiçbir şey gelmez. Siz görevinizi yerine getirip supporta göndermişsiniz gerisi onların inisiyatifine kalmış.

3. ARTİSJACK

ARTİSJACK User

N/A

4. Foden

Foden Guest

Merhaba,

Support pushing konusunda inceleme yaparken büyük bir titizlikle çalışıyor. Örneğin birisi sürekli gelip size kendini patlatmaya çalışıp, ateş çekmeye geliyorsa bunlar inceleniyor ve ona göre ceza veriliyor.

Ek olarak forum kurallarını ihlal ettiği için ARTİSJACK'e cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.