Supportun vurdum duymazlık sorunu .

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Geçen haftalarda bir gün beta yapıyorum. İşte başladım krislere geldim falan sonra oyunda kasmalar donmalar titremeler... Bi bakıyorum krissler arkamdan gelmiyor birde bakmışım yanımdalar patlatmışlar. Sonra lag vardır oyunda bekliyim biraz dedim. Bekledim oyun düzeldi ve yine girdim. Girdikten 5-10 dakika sonra spaceball varmış o başladı ve kasmalar falanlar filanlar patladım. 1 canım kaldı ve supporta yazdım. Ertesi gün cevap gelmeyeceğini anlayınca bir kez daha girip anıra anıra zor bitirdim kapıyı, bakın haftalar geçti hala cevap yok. Afedersiniz özürdileriz bu isteğinizi yapamayız falan hiç cevap yok. ! Baş çavuşun --- para basıyoruz oyuna.. Bundan önce çoğu kez yazmışımdır supporta bi zaman 2009-2010 da bi chat banı açtırmak için yazdıydım bi onu yaptıklarını hatırlıyorum ama yinede mail atmadılar.
    [Hepsi tek mailden gönderilmedi farklı farklı 20-30 hesaptan gönderildi. yinede hiç birine cevap verilmedi. Yani bende sorun yok.]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2014
  2. MaXiMuS

MaXiMuS User

öncelikle usluba biraz dikkat etmelisin. ben support olsam bende cevap vermezdim :D support cevap vermiştir ancak sen mail adresini yanlış yazmış olabilirsin yada spam kutusuna gelmiştir. 48 saat içerisinde kesin cevap gelir.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen bir sorun olduğunda , Foruma sorununuza yazarken eğer öfkeli iseniz hiç yazmayın daha iyi.

Kullandığınız terimlerden ötürü sizi bir kez daha uyarmayacağım.

Support oyunculara 48 saat içerisinde yoğunluğa bağlı olarak her zaman gönder.

Eğer 48 Saat içerisinde dönüş yapılma ise , Size gönderilen otomatik cevapta ki bilet numarasını alarak , Support ' a tekrar mail gönderip ;

"Ben size mail gönderdim , 48 saat geçmesine karşın cevap alamadım , Bilet numarası budur. İlgilenilmesini arz ederim."

Şeklinde bir geri bildirim yapabilirsiniz.Size bilet numarasının gönderilmesinin mantığı budur.

Forumda bağırıp , Çağırmak , Söylenmek ve Hakaretler savurmak , Size çözüm getirmez.

Yetkililere karşı Üslubunuzun düzgün olmasına özen gösterin.

Son olarak , Eğer galaksi kapısında sisteme yada sunucuya bağlı patladı iseniz ve bundan eminseniz , Bunu Support ' a yazmanıza gerek yok.

48 Saat içerisinde kaybettiğiniz hak size geri verilir.

Eğer verilmezse ve kesin olarak oyundan emin olduğuna eminseniz , Support ile görüşebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.