Öneri Surgeon ( Cerrah ) Cicada ve Locoust

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve maraşlı2246 tarafından 31 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar! Attığım ticketler, açtığım konular, paylaştığım yazılar dikkate alınmadığı için bir kez daha böyle bir konu ile görevlilerin dikkatini çekebilmeyi umuyorum.

Alttaki ilk görselde OBSİDYEN Ganimetine CİCADA - LOCOUST Tasarımlarının son ekleniş tarihini görmektesiniz. 07.03.2018! 2 Ay sonra TAMI TAMINA 2 yıl olacak.

Peki neden? Türkiye takımımızın konu hakkında oyuncuların isteğini raporlamaktan başka bir şey yapamayacağının bilincindeyim. Sadece merakımı mazur görün sormak ve nefsimi dizginlemekle mükellefim. Yeni gemiler ve tasarımlar çıktı, çıkmaya da devam ediyor.

Her yeni eklenecek olan tasarım için eski bir tasarımı yahut gemiyi feda mı edeceğiz?

Görünüş olarak elbette daha kaliteli hatta işlevsel olarak da cerrah gemisinden daha düzgün sağlıklı gemiler mevcut. Fakat ben bu tasarımın görünüşünü ve kullanılışını sevmekteyim ve hak verirsiniz ki oynadığımız oyunda kişiselliştirmeler bu kadar ön planda iken insanın istediği zaman istediği tasarımı elde edemeyip oynayamaması oyundan bir nebze uzaklaştırıyor.

Üstelik tasarıma sahip olan kullanıcı sayısı sayborg gemisini alan toplam kullanıcı sayısının %10'undan fazla değildir.

Herkes sevmeyebilir, beğenmeyebilir. Fakat ben yaklaşık 2 yıldır bekliyorum.
    Geçtiğimiz aylarda bir paket içerisinde 150TL gibi bir fiyata satıldığını gördüm lakin hem hastahanede olduğum hem de o esnada param bulunmadığı için alamadım.

Oyunun client'a geçiş süresinde ne gibi farklı güncellemeler olur bilemiyorum ama bu tasarım konusuna acilen el atmalarının gerektiği kanaatindeyim zira özellikli tasarımlar harici sadece görüntü sahibi olabileceğimiz tasarımların dükkanda belli bir TL yada Uridium karşılığında devamlı aktif olarak satılması gerektiğini düşünüyorum.

Umarım raporlarınıza eklersiniz kısa sürede bizlerde sevdiğimiz bu tasarıma kavuşuruz..

Nasıl gözüküyor?

Locous - SURGEON [​IMG]

Cicada - SURGEON [​IMG]

2. keskinniyo

keskinniyo User

Oyunda son zamanlarda o kadar fazla tasarım çıktıki hangibirini kullanacağımızı şaşırdık. Bende G-Champion lava ya aşık oldum resmen keşke dükkana gelsede kapsam. Hem senin cerrah hemde benim lava için kutu açmaktan başka çaremiz yok yanlış hatırlamıyorsam obsidyen kutularından çıkıyordu yinede modlar yazarsa daha doğru olur.

3. Bende kırmızı spetrum aşığım keşke FM yetkilisi birisi çıkıp sana veriyorum dese :rolleyes: (Elimizde değil diyecekler)

Şu obsiyden kırmızı tasarım gelse de alsak yaa :(

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle kesinlikle size katıldığımı belirteyim. Bende lava sayborg için aynı konudan müzdaribim. Gemi geliştirmesinden çok oyun görselliğine önem veren oyuncularımız da oldukça fazla.

Bu haftaki raporlarımıza konunuzu ekleyeceğim.
    Siz bana lava sayborg verin ben size inferno spectrum. :D (şaka olduğunu belirteyim de laf yemeyelim)

İyi forumlar.

5. [​IMG]

Bunu mu diyorsunuz :D

polatalemdar311 ve VALEYARD bunu beğendi.
  6. Ama beni kalbimden vuruyorsun :D

2D açık galiba öyle güzel gözükmüyor 3d oynuyorum güzel gözüküyor :p

Bana gönderir misin :cool:

Keşke olsa tereddüt etmeden kabul ederim :(

7. [​IMG]

Bir de şöyle bakın :D

.Paradoks. ve polatalemdar311 bunu beğendi.
  8. keskinniyo

keskinniyo User

Zevkler ve renkler tartışılmaz da bunun neresini seviyorsunuz ya :D
    Birinizde benimkini atında gözümüz gönlümüz açılsın, ah lava champion ah ıstırmak istiyorum seni :p

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. 10 numara duruşu var yaa tasarım bende olsa yaratık kesmem bakardım gemiye :D İyi ki kalkan özelliğini açarak resim atmadım bayılırdım herhalde :D

Savaşırken çok tehlikeli gibi bir his veriyor bana :D

Şu tasarıma tyranos hariç bütün tasarımları değişirim.

Benim gözümden tehlikeli gibi duruyor :D

Bir an önce obsidyende gelse artık.

NoxvonFleuret bunu beğendi.
  10. şimdi kardeş böyle konuları açıktan yazmaya devam edersen 29.90 tl ödemek zorunda kalabilirsin bilgin olsun.tyranos tasarımından yola çıkarak smyledim böyle bunuda belirteyim

11. Yazınıza ve yazınızdaki gerek kelimeler, gerek te düzeni, yazım kurallarına da uygunluk sebebiyle size çok saygı duydum özellikle +1'ledim. Bunu görmek güzel. Konu içinse inşallah bu tasarımlar tekrar herkesin erişebileceği şekilde dönüş yapar.

"Kısfmet." - Kaleci Hayrettin

Hakikaten Battlestar Galactica gemisi gibi. Kendisini görünce içimde Inception ses efekti canlandı lul

Son düzenlenen: 1 Şubat 2020
    polatalemdar311 bunu beğendi.