Surgeon(Cerrah) veya Alternatifinin Satışta Kalması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALASKALI tarafından 11 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Cerrah veya farklı renge/renklere sahip alternatifi/alternatifleri dükkanda yer almalı mı?

1. Evet, yer almalı

55,0%
  2. Hayır, gerek yok

45,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ALASKALI

ALASKALI User

Merhaba; Uzun süredir satışa çıkmaması nedeniyle beklemekten çok sıkıldık. Malum tasarımın 6+6+6 ve + jeneratör olayı nedeniyle adaletsizliğe neden olduğu ortadadır. Cerrah veya aynı özelliklerde bir tasarımın uri karşılığı veya payment yoluyla sürekli satışta kalması bu problemi ortadan kaldıracaktır. Şahsen hiç çıkmamış olmasını isterdim.

Satışa çıktığı gün/günlerde oyuna girememiş olabiliriz, veya alabilmek için yeterli uriyi toparlayamamış olabiliriz, etkinliğe özel estetik tasarımlar satışa günübirlik çıkabilir biz de kaçırdığımıza kahrolmayız. Fakat fark yaratacak bir tasarımın satıştan aceleyle kaldırılması hiç ama hiç hoş değil, son derece adaletsiz.

Gerek forumda gerek chatte ve gerekse twitch yayınında herkesin bildiği üzere en popüler soru "cerrah ne zaman çıkacak", bu platformlardan yönelen talepler merkeze cidden iletiliyorsa oyunun kurulduğu günden itibaren en çok talebi aldığı ortada olan bu konu neden dikkate alınmıyor? İyi eğlenceler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Şubat 2016
  2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konunuza anket ekleyerek destek toplayabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba,

Bu konuda sizin gibi bir çok oyuncununda cerrah tasarımının ne zaman çıkartılacagını merak edildigini ve sabırsızlıkla bu tasarımın çıkmasını beklediginizi biliyoruz fakat bize de ne zaman çıkacagı veya çıkacakmı iletilen bir bilgi yok

Oyuncuları talebleri bizler tarafından iletildiginden şüpheniz olmasın

keyifli forumlar

4. Yeni tasarım düşünüyorlardır yoksa yeşilden başka renk göremeyecez.

5. 1 yıl oldu bende cok istiyorum bilerek almadım sonra çıkıcak diye ama bin pişmanım ve cıkarsada herkesin alıcağı bir gercek ama bende sabırsızlıkla bekliyorum ve gercekten en istenen tasarım bu

6. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba,

konu ile ilgil soracagınız başka bişey yoksa konu kilitlenme uygundur

keyifli forumlar

7. ALASKALI

ALASKALI User

Bilgilendirme için teşekkürler,

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence cikicak hisediyorum cok yakinda :D :) izlemede kalin derim