SurtPort Sorunu 1 ay önce 5 10 Dakika Ara iLe Cevap verirdi Ama Şimdi 3 saate Bir vermektedir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •MEZOPOTAMYALI• tarafından 3 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. seLam Sayın Forum yöneticiLerim iyi ForumLar DiLekLerimLe

Benim Oyunum Chat BöLümü KapaLı ve Daha önce BeLirtiğim Gibi 5 10 dakikada BakıLırdı ÇözüLecek bir Durum oLmuş OLsa ÇözüLürdü ve Şimdi 2 3 saati BuLuyor geLen CevapLari Bu Konuda temkinLi OLmanız ve Dahada yakLaŞımLı İLgiLi OLmanızı Rica Etsem Chattimin Sorunu
    Sistem: Authorization failed! Demektedir Bu Konuda Desteğinizi BekLemekteyim SaygıLar SevgiLer

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Oyun sayfalarını kapatınız ve çerezlerinizi sildikten sonra tekrar giriş yapınız.

Keyifli Forumlar.

3. Hepsini yaptım CerezLeri Vesaire Hepsini Denedim yine Aynı Hatayı vermektedir.

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Flaş player inizin güncel sürümde olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

5. BiLgisayarda Sıkıntı yoktur Dün Format CekiLdi ve BiLgisayar Sıkıntısızdir.

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Lütfen gene siz flaş playerinizi ve gerekli dosyalarınızı kontrol ediniz bende format attığımda bu sorun ile karşılaştım ve flaş playerin ve gerekli dosyaları güncelledikten sonra çerezleri silerek tekrar deneyiniz ve çerezleri temizleyince internet sayfanızı komple kapatıp tekrar açınız.

Keyifli Forumlar.

7. Moderatorum Flaş pLayerden OLsa oyna NasıL girip Oynacaktım Oyun o zaman aciLmazdi ki

Cahtim Sistem: Authorization failed! Sorun vardır ve Ben Evden internet cafeye gectim Evde Sıkıntı yoktu Dediğiniz Gibi fLaş pLayerden OLmuş OLsa idi Oyun aciLmazdi fLaş paLeyer hatası verirdi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Haziran 2014
  8. Merhaba ;

Kendiniz söylüyorsunuz evde sıkıntı yoktu, internet cafe'de vardı diye. Bu durumda internet cafe sahibi ile konuşun, anlaşıldığı üzere oyunda genel bir sorun yoktur.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.