Surtport'un Son 2 haFta hali.!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •MEZOPOTAMYALI• tarafından 15 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bana Surtport tarafından Ben yazdıktan 2 saat Sonra cevap geLmektedir Bu konu iLe iLgili Burada yazmak ve Bunu payLaşmak istemezdim surtportt'a ki görevli arkadaşlar sağol'sun görevini iyi şekilde yapıyor ama 2 haftadır geç cevaplar alıyorum bilmem herkeste aynımı ve bana 2 3 saat aradan sonra cevap gelmektedir iyi forumlar hayırlı ramazanlar bu konuda desteklerinizi suistmail etmemenizi rica ile duyurmaktayim sorunlarımız var oyun ile ilgili bilgisayar başında 2 3 saat emailin gelmesini malesef bekleyemiyoruz çünkü oyunu oynamak istiyoruz.
    teşekkür Ederim Hayırlı ramazanlar.

2. Merhaba ,

İlk olarak support'a yazdığınız gibi hemen cevap gelecek diye hiç bir yerde yazmıyor. Siz mesajınız yazdığınızda ilk olarak otomatik mesaj gelir. Daha sonra support görevlilerinden kim yada kimler varsa yoğunluğa bağlı olarak mesajları cevaplarlar.

Teşekkürler size de hayırlı ramazanlar.

İyi forumlar.

3. Sayın S Modum

ottomatik Cevap sistmi geLmektedir Sorunumu Soruyorum Sorunumda OnunLa iLetişimde OLmam Lazim gemimLe iLgili Oyunda Cevrim içi isem Oyundan cıkış aLmalıyım gemimi inceLeyecek ama ben oyunda olunca bana 2 ,3 saat sonra cevap geldimi oyunda olmuyorum ve iletişimde olmuyoruz ama 2 hafta önce cevapları hemen alirdik saygılar ilginiz için teşekkür ederim

iyi Forumlar.

4. Modum hem geç yazıyorlar Hemde bi mesajı 2 kere atmasak ne olup bittiğini anlamıyorlar İlkten mesajı bütününce okumuyor ve cevap veriyor Sonra ben bunu sormadım dediğimdede asıl cevabı veriyorlar

5. Merhaba ,

Okullar tatil ve Ramazan olması nedeniyle oyunda bir yoğunluk var ve buna bağlı olarak support'ta aşırı bir yoğunluk var. Diğer zamanlarda yani okullar açıkken ve ramazan öncesinde çok fazla yoğunluk olmuyordu. Sizlerden biraz anlayış bekliyoruz.

Tekrar belirteyim yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat yani 2 gün içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

6. ilginiz için çok teşekkür ederim HayırLı RamazanLar.

iyi geceler.

7. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.