sv birleşimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -bulanober- tarafından 18 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba dün birleşecek svler arasında tr4 ile tr6 yazıyordu fakat şuan baktım deiştirilmiş 21inde tr4 tr6 birleşecek yazıyordu şimdi ise kaldırılmış bir açıklama yaparsanız seviniriz

2. Hocam tr serverini ileri bir süreye attılar birleştirme için.

asifener1 ve carljhonson15 bunu beğendi.
  3. neden niçin nayır nolamaz :)

4. Aria

Aria User

dolar tl pahalandı :D 3 serverden 2 server düşüreceklerdir. hehe :)

5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Tr4 ve tr6 21inde birleşecek denmişti fakat ertelendi,
    Server birleşimi konusunu takip edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. ne yani tr birleşimi şimdilik iptal mi oldu?

7. Aynen öyle, uzun bir süre daha beklemeyin bence tr serverlerını.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Görünen o ki, Türkiye sunucuları için sunucu birleştirilmesi daha ileriki bir tarihe ertelenmiş.

İyi forumlar.

9. Modum eğer bir ön bilgiye sahip iseniz tr servetleri ne zaman birleşebilir?

10. Merhaba,

Bu konu hakkında bizlere bilgi gelmemektedir.

Herhangi bir ön bilgi sahibi değiliz, Server Birleşimleri ile ilgili durumlar buradan duyurulmaktadır.

Bekleyip görelim, yavaş yavaş Türkiye Sunucularınıda sıra gelecektir diye düşünüyorum.

İyi forumlar..

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  11. peki neden tr4 tr6 birleşecek yazıp 1gün sora vazgeçtile bir açıklama bekliyoruz

12. Merhaba,

Durumu net bilgilerle açıklayamıyoruz fakat az çok size anlatmaya çalışayım:

Sunucu birleşimleri Merkez Tarafından yapılıyor , denemeler yapılıyor , hatalar gideriliyor ilk başta birleşecek denildi sonradan değiştirildi sizin dediğiniz gibi fakat bunda olası durumlar göz önünde bulunduruluyor sunuculardaki kişi sayıları o sunucuların tatil günleri ve diğer birçok etkene bakılıyor. Önümüzdeki hafta içerisinde bizim bayram tatilimiz olduğundan dolayı ve sunucularımızdaki oyuncu sayıları dikkate alınarak böyle bir değişikliğe gidilmiş olabilir. Malesef ki Sunucu Birleşimlerini bizler yapmıyoruz. Bu yüzden bu konuda net bilgi veremiyoruz.
    Olası ihtimallere bakaraktan durumu size açıklamış oldum.

İyi forumlar dilerim..

AKCAABATLI61 bunu beğendi.
  13. Bayram tatilinde sunucu birleştirme fikri hangi dahiden çıktı bilmiyorum ama çok doğru bir karar vermişler.

AKCAABATLI61 bunu beğendi.
  14. kimsesiz03

kimsesiz03 User

son güncelleme ile tekrar tr4 ile tr6 birleşecek yazıyor dalga mı geçiyorsunuz bizimle

15. bakın 37 dakika önce güncellenmiş yeniden tr4 ve tr6 yazıyor bu nedir hakkatten dalgamı geçiliyor bi birleşçek bi birleşmicek sora birleşçek çocuk oyuncağımı bu gerçi oyun bu :) ama sonuçta para yatırıyoruz bi açıklama yapın düzgünce lütfen

16. tr4 tr6 birleşsin valla sıkıldık iyi oldu

17. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Forumda,forum içi dahi olsa link paylaşması yasaktır.Lütfen kurallara uyalım arkadaşlar.

İyi forumlar.

18. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Merkez ekiple yaşanan bir iletişim sorunu dolayısıyla karışıklık oldu. TR-4 ve TR-6 sunucuları birleşecektir.

Sebep olunan karışıklıklardan ötürü özür dileriz.

İyi forumlar.

19. manyak.06

manyak.06 User

bence bunun böyle olmasInI Trump istedi :D dikkat yeni komplo teorim :)

20. Göçebe adminin son yazısı beni gülmekten mahvetti. :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ağustos 2018
    *Soulfly* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.