Destek Svchost.exe virüsü Acil yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PaLuLuu tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PaLuLuu

PaLuLuu User

Hesabımın çalınmasından korkuyorum . Biraz arastırdım virüs eger network, local falan yazıyorsa degıldır dıye ama aşagıdakı resımde de belirttiğim gibi pc beni şüpheye soktu esed anivürüs kullanıyorum yeni geliştirilen keylogger virüsleri yakalanmıyor antivirüslere
    Bu arada pc min adı Palulu sizce svchost.exe virüsü varmıdır acil :(

2. Merhaba,

Svchost.exe dosyası Windows işletim sisteminin pek çok fonksiyonu yerine getirmek için kullandığı özel bir dosyadır. Özellikle Windows servislerini yönetmek ve çalıştırmak için Windows işletim sistemi svchost.exe dosyasını kullanır.

Yani virüs değildir.

İyi Forumlar.

PaLuLuu bunu beğendi.
  3. PaLuLuu

PaLuLuu User

üstadım biliyorum windows 7 için gerekli ama bunu kopyalıyarak keylogger virüsü yaratıyorlar
    inşAllah virüs değildir :( cevabınız için teşekkürler

4. Merhaba,

Görev yöneticisinde aynı komutta ve aynı isimde farklı olan iki dosya çalıştırılamaz. Hepsi aynı dosya yolundan ve aynı dosya üzerinden çalışmaktadır. Sorun yok yani :)

İyi Forumlar.

PaLuLuu bunu beğendi.
  5. PaLuLuu

PaLuLuu User

Teşekkür ederim mod'um

6. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Konunun kitlemesini istiyebilirsiniz....çözüm geldiyse

Iyi Forumlar

7. PaLuLuu

PaLuLuu User