SW de yapılan toplam kapı sayısı ? ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Taçsızk®al tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sw de yapılan toplam mesela Kappa sayısını nerden öğrenebilirim ? sw deki herkesin toplam yaptıgı kappa sayısını ?

2. Neden böyle birşeye ihtiyaç duydun ?

3. Merhabalar,

Sorunuzu tam anlayamadım.Size daha iyi yardımcı olmak adına konuyu biraz daha açarmısınız.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2015
  4. 4 kappada bir herkül veriyormuş.Server genelinde tabii ki yoksa 1 kişi için her 4 kapıdan 1i herkül verecek diye söylemiyorum

FM sorum Kappa-Sayı bölümü varya toplam herkesin yaptıgı kappa sayısı yazıyor.Sv de toplam yapılan kappa sayısını soruyorum yani oradaki sayıların toplamı nı nerden bulabilirsz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2015
  5. Merhaba ,

Anasayfa'da sol alt kısımda " Şeref Salonu " yazan yere tıklayın. Açılan sayfada sağdan 2. sırada portal simgesi var oraya tıklayın. Daha sonra gelen sayfa yine menü'den kapılara göre en iyi zaman yada sayı olarak seçenekler var. Fakat isminizi listeden tek tek aramanız gerekiyor.

Güncelleme ve Fikri Havuzu bölümünde bir üyemiz konu açmıştı. Galaksi kapıları ile ilgili kişiye özel bilgilerin olmasıyla ilgiliydi.

Galaksi Kapıları İstatistik Sayfası

Eğer isterseniz konuyu destekleyebilirsiniz.

Server'da genel olarak yapılan kapıların toplu olarak gösterildiği bir yer yok maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.