Syn . ADMİNLERİM MUTLAKA OKUYUN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve baba_yorgun_51 tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cümleten selamün alayküm.. benii biri ekledi gemimee talip olduğunu söyledi bende tamm vereyim dedim verdim bilgilerii..sattım gemiyi.. bilgilerii aldıktann sonra paramıı yatırmadan çektii gitti...vee buu adama bir daha ulaşamadımm.. bununlaa ilgili savcılıktannn belge aldığım taktirdee gemimm bana gerii verilirmi verilmez mii merak ediyorumm.... Yardımınıza ihtiyacım var

2. üstüne su iç su bilgilerini nye veryn

3. ALLAHIN ADINI ANDII GÜVENDİK MÜSLİMAN DEDİK VERDİK...

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Maalesef hesap güvenliğinden üyeler sorumludur.Hesap bilgilerinizi kesinlikle paylaşmamanız gerekirdi.

İyi forumlar

5. Elinizde , Kişi ile aranızda geçen konuşma kayıtları

Kişinin adı soyadı ve kimlik bilgileri ve sahip olduğunuz hesap bilgileri ile Bilişim suçlarına başvurabilirsiniz ancak ,

Bilgileri kendiniz verdiğiniz için , ortada bir çalınma durumu olmadığından , dava açılma olasılığı çok düşük

İsterseniz deneyin , ama umutlanmayın

Nefes bunu beğendi.
  6. Merhaba ;

Gemi alım-satımın yasak oldugunu bilmeniz gerekiyordu. Veya biliyordunuz, kasti yaptiniz. Bu konuda DarkOrbit ekibi tarafindan herhangi bir yardim göremeyeceksiniz. Bilisim suclari mahkemesine basvurarak suc duyurusunda bulunabilirsiniz. Fakat arkadasimizin dedigi gibi, hesabi kendi arzunuz ile verdiginizden dolayi herhangi bir sonuc alabileceginizi zannetmiyorum.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.