Synk İmhası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛΡФСΛLЧРТФ tarafından 4 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. snyk olduğum haritada doğdu gittim yanına tam işaretledim N/A doğdu snyk yanında kapıdan atladı demiyorum doğdu adam nasıl o kadar snyk öldürdüğü de ortaya çıkmış oldu yazık...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ocak 2021
  2. oben

oben User

bence uyduruyorsun kardeşim kusura bakmada herşeyide böyle buga bilmem neye bağlamanız yakışı kalmıyor yani.orada ne olduğunu ben sana faraza anlatayım büyük ihtimal olan biten bu şekildedir.her serverde kendine Synk'i öldürmeye adayan kişiler var bunlar kendince farklı taktikler geliştirmişler farklı hızlı gemilerle sürekli farklı haritalara atlayarak hangi porttan hangi porta atlandığını büyük bir oranda tesbit edip ezberlemek süretiyle yakalıyorlar.ama asıl taktiğin kamufle dolaşmak olduğunu bir kaçı keşf edebilmiş seninde porttan atlamadı üzerinde doğdu dediğin olay bu işte yaratığa kamufle bozdu.neden bunu yaptı onu söyliyim işte önemli taktikte bu eğer yaratığı açık bir vaziyette kovalarsan menziline girdiğinde seni görüyor ve sürekli senden uzaklaşmak süretiyle kaçıyor burada kamufle devreye giriyor eğer kamufle yaratığı kovalarsan istersen git yaratığı gıdıkla kaçmıyor ozamanda kesmesi kolay oluyor.bırakın bu üzerinde doğdu yok başka serverden geldi kesti sen fark edemedin olayı..

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. valla uydurduğum falan yok ben gördüğümü söyledim ki yeni bir oyuncu da değilim 10 senedir oynuyorum o haritada en Az bir saatimi geçirdim 70 bin uri kastım nerdeyse ve görümez dolaşan kimseyi fark etmedim farz edelim sen haklısın dediğin gibi olsun ben yanlış anlamışımdır belkide dicek hiç birşey yok

4. Kardeşim o adamın oynadığı serverda bende oynuyorum adamla bir kaç kez synk kovaladık adamı taktiği şu eleman almış mimesisi ve labirenti çok biliyor synk doğduğu haritaya girmesi onun için yeterli çünkü mimesisin ışınlanma yeteneği sayesinde istediği bölüme geçiş yapabiliyor senin sorunda ise haritadaymış ve ışınlanma yeteneğini kullanarak yaratığı kesmiştir burda absürd bi şey yok bence

5. oben

oben User

yaw iyide kardeşim söylediğini senin aklın alıyormu haritada çıkış mümkün değil gemi değişme mümkün değil ee nasıl olacak bu dediğin.
    iyide mimesisin o yeteneği gelişi güzel atıyor istediği yöne nasıl ışınlanacakki ya tutarsa diyorsan onu bilemem.

6. Kardeşim benim gördüğüm adam full nemesisle geziyor haritada şansa mı atıyor bişeyler mi yapıyor açıkçası bende bilmiyorum ama bildiğim şey gözümün önünde benim geçemediğim bölüme adam ışınlanıp geçti ve synkı avladı

7. oben

oben User

duvardan karşıyamı geçti.

8. Duvardan geçiyor diyorsun yani hilesini bulmuş demek oluyor bu. Bizim server birincisinin 115 synki var, sonraki 4'te onun klanından. Son 5 30-25 arası kesmiş. Şüphe duymamaya çalışıyorum ama olmuyor illa birşeyler var diye düşünmeden edemiyor insan , Allahım yine haksız kazanç olmasın nolur :D

9. Duvardan mimesis ile geçiliyor arkadaşlar bu bir hile ya da bug değil , faz yeteneği ile rastgele ışınlandığın için büyük ihtimalle Synk'in dibinde belirmiştir ( yani büyük bir şans , bir şey diyemiyorum ) . Üstteki arkadaşların dediği gibi labirenti ve kapıları çok iyi ezberlemiş oyuncular mevcut . Belki Synk'in doğacağı yerlerin belli bir algoritması vardır , onu bile çözmüşlerdir . Ben bu etkinliğe pek zaman ayırmadım , kesin bir şey diyemiyorum ama bug ya da hile olduğuna pek ihtimal vermiyorum .

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Kamufle bir oyuncu kamuflesini bozduğunda veya bir konfisinde kamufle varken diğerinde yoksa ve konfi değiştirdiyse gözünüze orada doğmuş gibi gözükebilir. Ayrıca mimesis gemisi kullanarak yeteneği ile şans olarak oraya ışınlanmış da olabilir. Fakat bu durum bug değildir.

İyi forumlar.

*FastMonster* bunu beğendi.
  11. konuyu kapatabiirsiniz uygunsa

12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuzun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.