TA DAKİ RAKİP SAÇMALIĞI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve saaaaaa tarafından 5 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. saaaaaa

saaaaaa User

TA yani eğitim arenasına giriyorum hiç bir zaman güç eşitimle karsılasmadım bu nasıl bi saçmalık!? bi general gelir bi oyun 4.cüsü tümgeneral gelir sürekli gemimden üstün gemiler ben 8 irisim ful lf4 değilim ful havoc değilim tamam belki oyun oynamada en iyi olabilirim ama gemim en iyisi değil ekipmanım en iyi değil güç dengimde adamlarla karsılasmak istiyorum su sacmalığa bakın ya full iris yada full havoc oluyolar TA ya girmeye korkar oldum bütün elitlerim bosa gitti bari geri verin ve benim oynumdan TA(EĞİTİM ARENASINI) OYUNDAN KALDIRIN. SON TA BAKINIZ 05.02.2015 - 13:38 Uzay Pilotu PŠYCHØPΛTH(Çek Cumhuriyeti 3) (VRU) tarafından yok edildin. GEMİMİN İNCELENMESİ VE ONA GÖRE RAKİP BULMAYI İSTİYORUM

BUNU SUPPORTAYOLLADIM SUPPORTTAN SIRALAMASINA GÖRE RAKİP BULUNUR DEDİ BENİM SIRALAMAM 888 VE GELEN OYUNCULAR YA GENERAL YA TÜM GENERAL NE YAPMAM LAZIM BİR SÜRÜ ÖRNEK GENERAL BULABİLİRİM SAYGILAR

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Herhangibir şekilde elit iadesi vs gibi durumlar mümkün olmayacaktır.Sonuçta girmeniz konusunda sizi zorlayan olmadı siz kendi seçiminiz sonucu girdiniz.

Ancak bu şikayetinizi merkeze iletiyorum.Daha düzgün bir sıralama sistemi olması amacıyla.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.