TA EĞİTİM ARENASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MİSSİNGMAN tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben eğitim arenasında karsımdaki oyuncuyu mağlup ediyorum fakat seyir defterine baktığımda yok edildin yazıyor

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arena sayfanızdaki mağlubiyet veya galibiyet oranlarında bir yanlışlık varmı ?

İyi forumlar

3. hayır yok

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Seyir defterinde küçük bir hata olabilir.

Bir daha başınıza geldiğinde bunun videosunu alabilirsiniz merkeze iletiriz.Hem yendiğinize hemde yanlış yazıldığına dair delil verebilmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar

5. TheMaster

TheMaster User

Eğitim arenasında patlamadan kazanınca bile yok edildin yazıyor.Klanımda ki adamlarda da aynı sorun var genel bir şey heralde.

6. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Sorun var , çünkü bu uzun zamandır oluyor. Yaklaşık 1 ay önce bile böyle bir sorun vardı. Teknik Ekip düzeltirler ama bence düzeltmelerinede gerek yok yani :D Çok etkileyen, önemli bir şey değil bana göre :)

7. TheMaster

TheMaster User

Yok edildin yazınca seyir defterine - puan olarak geçiyorsa büyük sıkıntı.

©Λ§U§ bunu beğendi.
  8. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Hiç bu açıdan düşünmemiştim gerçi :D Haklısınız şöyle bir düşünce. Ama geçmiyordur bence, çünkü görevlere falanda sayılmıyor. Ve dost da imha edebiliyoruz, bu da eksi geçerdi öyle olsa. Bence - puan olarak geçmez. Ama tam bilmiyorum.

9. TheMaster

TheMaster User

Karışık bi durum.Kontrol edilmesi şart :)

©Λ§U§ bunu beğendi.
  10. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Aynen öyle :)

TheMaster bunu beğendi.
  11. Bu patlamalar senin rütbe puanına etki gösterirse sorun cıkar yani

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Şuanda denedim ve dediğiniz gibi bir problem var.Sorunu teknik ekibe bildirdik.Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.