TA sezonu ödülleri şaka gibi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯•|DÂRK-ÂRЯØЩ|•ΔŻŔŁ tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ta ödülleri nedir ya bunu kim belirlediyse gerçekten sıkıntı var yani adam giricek 1. olmak için gidicek ema rsb insta x4 akıllının hesabı olmayacak güçlendiricileri saymıyorum bile ve ödül 5000 uridium mu ? şaka gibi ya almanya'ya mesaj yollayın biz almayalım girip kendilerini eğitebilirler arenada :)

2. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

bende çok şaşkınım :)
    birde altın goliath vereceklerdi o da yok. :)

3. ya ben altın goliyi geçtim ödüllerde şaştım kaldım yani o kadar eliti zamanımı harcamam daha iyi :))

4. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ama birde pre-season diyor yani acaba bu ön sezonmu ?
    belkide etkinlik 4 hafta sürecek bu ilk haftanın ödülleri :)

5. bu şekilde katılım düşer ama ben katılmam yani neden katılayım ki bi getirisi olmayan etkinliğe

6. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

aynen ben olsam o ödüllere bir 0 daha eklerim :D
    o bile az gelir gerçi :)

7. yani ilgi çekici olmalı bu pintilikle olmaz :)

8. malıbu44

malıbu44 User

bigpoint kendini öldürmüş :D

9. ya bide o 1. olana 10 gg veriyorlar ya ödül olarak ya hadi onu bile vermeseydi o ihtimalde var bakın :))))

10. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

onu vermeselerdi daha iyi di :D
    çünkü 10 gg yi koyunca bigpoint kendini rezil ediyor :D

11. ahaha kısacası ödüllerin tatmin edici olmamasında hepimiz mütabıkız :)

12. 5 bin uri kasmak icin 5 bin strenr kesmek lazm bide byle düşnn :D yaşasn darkorbt ödllndrme sistemi :D :D

13. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ona bakarsan fullenmek içinde 30 - 40 m uriye ihtiyaç var ve 35.000.000 streuner kesmek gerekir :D

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Etkinlik ödülleri tüm sunucular için aynıdır ve etkinliğin amacı ünvanlar ile beraber yeni tasarımları size sunmaktır.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.