tabletten Darkorbit nasıl Oynanır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*crow*_ tarafından 1 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _*crow*_

_*crow*_ User

İndirilen versiyonu tablete indirmek istedim beceremedim.Oyun android versiyonu desteklemiyor galiba.Tabletim istenilen donanım gereksinimini dektekliyordu.Bilgi verirseniz memnun olurum.

2. TanrıEru

TanrıEru Guest

Oyun mobil olarak desteklenmiyor bildiğim kadarıyla doğal yani olmaması :D

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle Başlığınızı daha uygun şekilde düzenledim.

Oyuncularımıza sunulan indirilebilir istemci, sadece PC versiyonlar için geçerlidir. Tabletten oyun oynamanız konusunda net bir şey söyleyemiyorum, bildiğim kadarıyla oynayan oyuncularımız var lakin nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Konunuzun kilitlenmesini talep etmeyin, bu durumu iyi bilen oyuncularımız mutlaka vardır. Gerekli şekilde sizlere yardımcı olacaklarından şüphem yoktur.

İyi Forumlar.

4. TersLale

TersLale User

Androidse Puffin tarayıcıyı indir. Ordan darkorbit.com'a gir, oyna. Diğer flashlı oyunları da oynayabilirsin.

_*crow*_ bunu beğendi.
  5. pek bir bilgim yok maalesef

6. SELOCAN

SELOCAN User

Aynen puffin i kur tablete mouse klavye bağla kablosuz mis gibi de oynanır ben tel den maden satıp gönderiyorum ve çıkıyoru

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Genel olarak cevap verilmiş :) Android ise Puffin tarayıcısını kurarsan sorun olmadan oynarsın diye tahmin ediyorum. :)

8. Puffin tarayıcısı var amma oda kendi başlı başına problem yinede ufak tefek işlerde işe yarıyor bonus alma vs gibi.

9. Agır_TR

Agır_TR User

tablete windows format atman lazım