taçsız spartan yapmak mümkünmü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BİTANEM*BİTANEM tarafından 11 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Spartan modülünü birleştirden aktif hale getirmek için kronos yapma şartı var. bende alfa ve beta halkarı yok ama kronos için gerekli parçaları etkinlikte tamamlamıştım ...alfa ve beta yapmadan kronosu yapsam birleştirme kısmında spartan üretme aktif hale gelirmi acaba

2. Gelir eğer kronos için parçalarını etkinlikten topladıysan kapıyı açabiliyorsan her türlü gelir

3. İBRAHİM!

İBRAHİM! User

hangi etkinlik o

4. Kafe etkinliklerinden birinde kronos kapısı kazanmıştım. ID vermiştim ve kapıyı gemime vermişlerdi. Gemide hiç yüzük yoktu ama kronosum vardı ve ilk yaptığım kapıda kronos olmuştu. Kronosu yapınca taç vermişti. Yani daha öncesinde yüzüklerin olup olmaması önemli değil. Kronos bitince taç veriyor. Resmide vardı bende bulamadım

5. Aliens

Aliens User

Arkadaşın dediği gibi, Kronos yaparsa Taç verilir, sadece 10 Spartanın veya tarifinin kapı yapılmadan bir etkinlikte verilmesi gerekir. Onun dışında taçsız imkansızdır.

6. Hımm tam okumamışım :D aynen taç gelir yav tarfini bulması lazım :D

7. Spartan için kronosu tamamlamak yetiyor mu

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Evet, gelir.
    Merhaba,

Kronos size sadece tarifi veriyor. Malzemeleri de ayrıyeten toplamanız gerekmekte.

İyi forumlar.

9. ben de malzemeler var daha önce kronosu tamamladım şu an açıkta kronos kapım yok. Spartan montajını yapacam ama montaj kısmında gözükmüyor.

10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Spartan tasarımı oyuna eklendikten sonra kronos yapan herkese %100 oranda tarif veriliyor. Eğer siz de bu süreden sonra kronos yaptıysanız, sizin de tarifiniz vardır. Montaj ekranında sağ üstte filtreleri kontrol etmeyi unutmayın. Ancak unutmayın ki, spartan oyuna gelmeden önce kronos yapmanız, spartan diroidi anlamında size hiçbir şey katmayacaktır.

İyi forumlar.

11. teşekkürler

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geçtiğimiz sene 15 eylülde GameX'de Cubikon Savaşları etkinliği yapılmıştı ve 2. olan oyuncuya 10 spartan kodu verilmişti. Eğer yine o tarz bir etkinlik yapılırsa ancak dediğiniz yüzüksüz ve spartanlı gemi mümkün olabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.