Tahrip Mayını

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NOMEX tarafından 25 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NOMEX

NOMEX User

11771 tane Tahrip mayını varken 441 SMB ve ISH mayınım var sebebi xenomit az olması fakat benim 200000 olan xenomitim 41000 düştü ve düşmeye devam ediyor bu xenomit nerelerde kulanıyor labaraturvar cpu kapalı kullanmıyorum onun dışında nerede harcanıyor gemim solace yeteği xenomitten bağımsız diye biliyorum.Nereye harcadığımı bir türlü keşfedemedim.:(

2. Hedef Yardım CPU etkin olabilir. Kontrol ediniz.

NOMEX bunu beğendi.
  3. NOMEX

NOMEX User

Oda kapalı malesef hep yaptığımdan başka birşey yapmıyorum oyunun acemisi de değilim yıllardır oynuyorum fakat birkaç haftadır böyle baya yüksek oranla düştü ve engelleyemediğim için foruma geldim burdan yardımcı olabilirlermi daha önce forum kullanmadım hiç bilgim yok.

4. InYourFace

InYourFace User

Forumda xenomit bilgisi;
    Xenomit(Gümüş rengi) bazı yaratıkların kargolarından ve GG dönüştürücüsünden düşmektedir.Promerium üretmek için ve bazı CPUları kullanmak için gereklidir.
    Kargo yeri harcamaz.
    Olarak geçiyor.Görünen oki premiumun var yani promerium üretiyorsundur ama bu çok fazla xenomit harcayacağını düşünmüyorum cpularını kontrol etmende fayda var yinede.

Şimdi baktımda 10duranium ve 10 prometid için 1 xenomit harcıyor buda çok düşük bir oran cpularını kontrol et hedef açık değilsede ekstralarda varsa bir çıkar aktif değil gibi gözüküyor belki ama yiyordur alternatifleri dene en kötü desteğe yaz.

Son düzenlenen: 25 Aralık 2019
    NOMEX bunu beğendi.
  5. NOMEX

NOMEX User

Teşekkür ederim hedef cpu ekstralardan çıkarıp oynayayım biraz bakalım ne olucak düzelmezse yazarım yine olmazsa desteğe sorarım Şu ara yoğunum oyunu pek oynamıyorum günlük görevleri yapıyorum 200binden 41bine düşmesi gerçekten çok aşırı fark aktif olmadığım içinde geç farkettim cpulara felan baktım kapalılar ama yiyor dediğiniz gibi bir deneyeyim.Sağolun arkadaşlar

6. InYourFace

InYourFace User

Söylediğim gibi o kadar büyük fark cpu kaynaklıdır cpuları çıkar düzelmezse buraya değil direk desteğe yaz burdan yardımcı olamazlar xenomit çok az yerde harcanıyor onlarıda açıkladık zaten kolay gelsin.

7. Otomatik zenginleştirme açıksa promerium üretmek için de kullanılıyor olabilir.

8. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızında dediği gibi Hedef Yardım-CPU'dan kaynaklıdır muhtemelen.
    Hedef yardım CPU olmadan deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim . Cevap veren tüm arkadaşlarımıza teşekkürler.

İyi forumlar.