Takas 30 gün banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TahaBeRK tarafından 16 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TahaBeRK

TahaBeRK User

Sevigili admin arkadaşlarım tr6 daki hesabımı kendi mailime geçirdim başkasının maili üstüneydi her neyse hesap 30 gün yasaklandı geri açıldığı taktirde hesaptan herhangi bişey eksilirmi şeref puanı yada ekipman gibi şeyler sorum bu 30 gün beklicez mecbur :)

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bunun net bir cevabını veremeyiz göreceli bi kavram çünkü supporta yazarsanız size cezanın içeriği hakkında bilgi sunarlar.

Keyifli Forumlar.

3. TahaBeRK

TahaBeRK User

Yazdım cevap bekleme sürecindeydim sizlere bi danışayım dedim internettede bi bilgi bulamadım teşekkürler yinede

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

O tarz bi durumla ilk defa karşılaşıyorum bot banı v.b olsa cevaplaya bilirdim yanlış bilgi vermek istemem nihai kararı supportan alırsanız daha sağlıklı olur.

Sonuca ulaştıysanız konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. TahaBeRK

TahaBeRK User

Support ekibindende gerekli açıklama gelmedi maalesef bu problemle karşılaşan yokmu oyunda ?

6. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım bu konuda bizlere herhangi bir bilgi gelmedi lakin bizlerde oyuncuyuz. Burada öyle bir cezada duymamıştık çünkü satmak ve takas yasak diye size verilen bu 30 gün sonunda siz muhaffak olucaksınız. Hesabınıza girince bence araştırmayın size süpriz olsun iyisi ile kötüsü ile.

İyi forumlar.