Takas yöntemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alp0915 tarafından 5 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Evet,Olmalı

33,3%
  2. Hayır ,Olmamalı

66,7%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alp0915

Alp0915 User

herkese merhaba
    bildiğiniz gibi oyun içinde eşyaları değiştirme gibi bir durum yok yani sana fazla gelen eşyalar (lf3,BO2 gibi) başka kişilere verilebilmeli bence hem oyunda eşitlik açısından hemde yeni başlayan oyuncuların kolay gelişebilmesi için esyalar değiştirilebilmeli
    herkese iyi formlar..

2. WolfWar

WolfWar User

Forumda bu tip onlarca konu var.

3. Alp0915

Alp0915 User

ben göremedim ama olsun güncel olmuş olur :D

4. GREED

GREED User

İlla Köyüye kullanım olacaktır sistemi çok geliştirirsen +1 veririm ama şimdilik oy vermiyorum.
    Edit : Kötüye

5. Alp0915

Alp0915 User

nasıl kötü kullanım örnek verirmisin?

6. ZupawN

ZupawN User

Misal, oyuna üye olan ilk kullanıcılara oyun başında Lf3 ve Bo2 veren görevler oluyor. Birden fazla hesap açıp kendi hesabın için gereken Lf3 ve Bo2 sayısına ulaşabilirsin. Böyle olunca birilerine muhtaç olmadan kendi yağında kavrulacak düzeye gelirsin. Yardımseverlik, arkadaşlık-dostluk, takımdaşlık gibi kavramlar azalır, oyunun sana kattığı değer azalır. Emek verdiğin şeyler daha güzeldir. İyi oyunlar...

7. Alp0915

Alp0915 User

teşekkür ederim örneğin için iyi formlar..

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu tarz konular açılmıştır.Lütfen desteğinizi o konulara veriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.