Öneri Takım Liderlerine Reset Yetkisi Verilsin

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve asilaytr tarafından 15 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu Tarz Bir Yenilik İster Misiniz?

1. Evet, Neden Olmasın?

91,9%
  2. Hayır, İstemiyorum.

8,1%
  1. asilaytr

asilaytr User

Öncelikle Herkese Merhabalar, İyi Oyunlar Dilerim.

Bildiğimiz Üzere Bu Aralar Oyun İçerisinde Genel Olarak Lag, Yavaşlama, Bağlantı Sorunları Gibi Problemler Yaşamaktayız. Şu Anki Yetkilere Bakılırsa Ülke Takım Liderlerine Sunucuyu Yeniden Başlatma Yetkisi Verilmemiş Gibi Duruyor. Hem Oyundaki Bu Problemleri En Düşük Seviyeye İndirebilmek, Hem De Forum'da Açılan "Lag,Donma,Yavaşlama,Reset" Başlıklı Konuları Azaltıp Değerli Forum Görevlilerimizi Yormamak İçin DarkOrbit Üst Yönetimi İle (Ya Da En Azından Support Aracılığı İle) Hızlı Bir Sunucu Yenilemesi (Reset) Yapılapilir.

Test Sunucularında Kullanılan Ve Kullanıcıların Oyun İçi Deneyimlerinin Ölçüldüğü "Feedback" Buttonunun İçeriğinde Ufak Değişiklikler Yapılarak İçerisinde Bir De "Oyun İçi Problem Merkezi"
    Kısmı Açılabilir. Burada Açılan Kısımda Önceden Belirlenmiş Şikayet/Geri Bildirim Sayısını Aşarsa Müdahale Edilebilecek (Örneğin 0/1000 Sayısı Üst Limit Olabilir, Eğer Oyunla İlgili Şikayet/Geri Bildirim Sayısı 1001/1000 Olursa DarkOrbit Üst Yetkilileri Bizzat Bu İşe El Atabilir. Ya Da Bu Sistemin Suistimal Edilmemesi Adına Her Ülkenin Takım Liderleri, DarkOrbit Üst Yetkilileri Adına Bu Kota Dolduğunda Sorun Yaşayan Ve Kendi Yetki Alanlarında Bulunan Herhangi Bir Sunucuya Giriş Yaparak Ufak Denemeler Yapacak Ve Sunucunun Yeniden Başlatılmasına Gerek Var Mı Yok Mu Karar Verebilecekler.)

Ufak Detaylar :

1. Bir Oyuncu Galaksi Kapısının İçerisindeyse Ve İçerisindeyken Resete Denk Gelmiş İse Reset Geri Sayımı Başladığı Andan İtibaren İçinde Bulunduğu Dalga Ve Yaratıklar Donar Oyuna Tekrar Girişte Dalga Olduğu Yerden Devam Eder. Ya Da Reset Geri Sayımı Başlar Başlamaz Sistem Kapıdalardaki Tüm Oyuncuları Otomatik Olarak X-1 Ana İstasyonlarına Geri Gönderir Ve Bulundukları Kapıdaki Yaratıkların Sayısı Ne Kadar Kalmışsa Aynen Devam Edebilme Hakkına Sahip Olur.
    1.Madde Güncellemesi :
    Yoğunluğu Azaltmak Adına Belki De Sistem Oyuncuları Eşit Bir Şekilde X-1 Ve (Seviyeleri Yeten Oyuncular Öncelikli Olması Şartı İle) X-8 Ana Üs Haritalarına Bölüştürülebilir Ve Yoğunluk Sorunu Biraz Olsun Azalabilir.

2. Bir Oyuncu Başka Bir Oyuncuyla (Kendi Şirketi, Kendi Klanındaki Oyuncu, Vs. Fark Etmeksizin) Savaşma Anı Reset Geri Sayımı Başlamasına Denk Gelirse Otomatik Olarak Sistem Saldırıları Yok Sayar Ve Her İki Tarafın Da Lazerlerini/Roketlerini/Yetenek Ve Diğer Hasar Verebilecek Şeyleri Kullanılamaz Hale Getirir. Buna WIZ-X Roketleri De Dahildir Çünkü Sunucu Yeniden Başlarken Bir Phoenix Olarak Oyuna Geri Dönme Süprizini Yaşamak İstemeyiz. :D

Umarım Sevgili Forum Görevlilerim, Sevgili Oyuncular Ve DarkOrbit Haritalarındaki Tüm UberProtegit'ler (Çünkü Onlar Çok Yalnız Hissediyolar, Onlara Da Selamlarımızı İletelim) Konuya Destek Olurlar Diyorum Ve Sözü, Seçimi Sizlere Bırakıyorum Efendim :)

NOT: Olumsuz Oy Veren Varsa Lütfen Nedeni İle Aşağıya Belirtirse Çok Sevinirim.

Saygılarımla...

Son düzenlenen: 18 Nisan 2020
  2. Ne garip ya su oyunun yıllardır sorunlarını çözebilmek adına biz oyuncular olarak binlerce şeyler düşünüyoruz paylaşıyoruz, dünyada teksin darkorbit :)

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı konunuza daha uygun olabilecek şekilde düzenledim.

Konunuzu Bölüm Kurallarına uygun açtığınız için teşekkür ederim.Konunuzu İndex'e ekledim. Öneriniz gerekli desteği aldığı sürece bizlerde raporlarımıza eklemekten mutluluk duyacağız. :)

İyi forumlar.

asilaytr bunu beğendi.
  4. asilaytr

asilaytr User

Her Oyunda Sorun Çıkabiliyor, Maksat Sorunlara Hızlı Ve Kalıcı Çözümler Bulabilmek. Hem Ne Demişler: "Birlikten Kuvvet Doğar!" Ve Ben De Ekleyeyim: Laglardan Çözümler Doğar!:rolleyes:

Deleted member 268334 bunu beğendi.
  5. kanka eline sağlık güzel fikir sunmuşsun yöneticilerimize bazı yetkilerin verilmesi şart +1 ;)

asilaytr bunu beğendi.
  6. asilaytr

asilaytr User

Desteğin İçin Çok Teşekkürler <3

7. hedefim

hedefim User

Herşey güzel ama yılın 2020 olduğunu unutmadan : lag , donma , bug gibi problemlerin hala devam ettiği bu oyunda bunlar düzeltilemezken ; ''Ufak Detaylar''da bahsettiğin şeyleri (Reset anında tüm oyuncular x-1 e gönderilecek vs..) uygulanabilir bulmuyorum . Olmasını istermiyim tabii ki çok isterim fakat ellerindeki yazılımsal gücün henüz bunu yapmak için yeterli olacağını düşünmüyorum.Düşünsene kapıda her şirketten 200 , toplam 600 kişi var reset geliyor 600 kişi birden x-1 e . Oyun çöker resete gerek kalmaz :) Aaa bir dakika... Aslında çökmesi mantıklıymış ya kısa yoldan reset :D

asilaytr ve ateistkeci bunu beğendi.
  8. asilaytr

asilaytr User

Geri Bildirimin İçin Çok Teşekkür Ederim Bir Kademe De Olsa Yoğunluğu Azaltmak Adına Belki De Sistem Oyuncuları Eşit Bir Şekilde X-1 Ve (Seviyeleri Yeten Oyuncular Öncelikli Olması Şartı İle) X-8 Ana Üs Haritalarına Bölüştürülebilir Ve Yoğunluk Sorunu Biraz Olsun Azalabilir. Bu Fikri Ekleyebiliriz :rolleyes:

9. Benden de 1 olumlu oy çıkar +1 :)

asilaytr bunu beğendi.
  10. asilaytr

asilaytr User

Değerli Desteğin İçin Çok Teşekkür Ederim Adaşım o_O

11. hayaligenc

hayaligenc User

hep destek tam destek ^^ :=)

Quenn, asilaytr ve ateistkeci bunu beğendi.
  12. ateistkeci

ateistkeci User

Adminler oy kullanabiliyor mu :eek:

asilaytr ve hayaligenc bunu beğendi.
  13. hayaligenc

hayaligenc User

neden ? biz bu oyunu oynamıyor muyuz ^^

asilaytr bunu beğendi.
  14. ateistkeci

ateistkeci User

Doğru yerden vurdun adminim :D

asilaytr ve hayaligenc bunu beğendi.
  15. İlahi :p:D
    Sonuna kadar destekliyorum :)

Kaşarperest07 ve asilaytr bunu beğendi.
  16. asilaytr

asilaytr User

Desteğinizi Görmek Çok Büyük Bir Moral Kaynağı Oluyor Admin'im :rolleyes: Çok Teşekkür Ederim. <3
    Merhabalar Tufan Bey Hoş Geldiniz :D Siz De Geldiğinize Göre Bu Konunun Gereken Yerlere Ulaşacağına Eminim :p
    Çok Teşekkür Ediyorum <3

Grandmaster. ve hayaligenc bunu beğendi.
  17. ateistkeci

ateistkeci User

Ben hep buradayım :)))

asilaytr bunu beğendi.
  18. +1

asilaytr bunu beğendi.
  19. asilaytr

asilaytr User

Birileri Bizi İzliyor... :eek::D
    Desteğiniz Oyunun Daha Kaliteli Hale Getirilmesi Açısından Çok Önemli :) Konuyu Okuyup Desteklediğiniz İçin Minnetarım

20. Tabiki her oyunda sorun olur ama belirli bir süre içerisinde düzeltilir siz oyunda yenisiniz galiba bu oyunun sorunları hiç bir zaman bitmedi ne yazıkki de bitmeyecek, etkinlikler kabusumuz oldu artık hafta sonu çöküyor diye reset getiriyorlar düşün hafta sonları 2 aydır oynanmaz halde iken daha yeni düşündüler ve şuanda artık hafta içi de aynı sorunlar oluşmaya başladı, merkez ekipde ciddi sorunlar var doğru düzgün oyun ile ilgilenilmiyor saçma sapan iş yapıyorlar, artık çok bezdik.

asilaytr bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş