Takip edilesi yabancı diziler :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Şeker tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şeker

Şeker User

Merhaba arkadaşlar ve modlarım :) umarım konu sakıncalı değildir.
    Herkes izlediği yeni başladığı hoşuna giden dizileri yazsın, kısa bir özetle izlemeyenlere, izleyecek olanlara öneriler sunalım.
    Ben izlediğim bir kaç diziyi yazacağım:

Doctor Who - Bu sene 9. sezonuna başlayacak olan dizi uzay ve zamanda yolculuk yapan, ölmek yerine rejenerasyon geçiren bir çılgın zaman lordudur. Eğlence, üzüntü, korku, gerilim her şeyi bulabileceğiniz bir seridir :)

Under the Dome: Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan Under The Dome 3 senelik bir dizi olmasına rağmen güzel bir izleyici kitlesine ulaşmış ve her bölümün sonunda merak katsayınızı arttırarak gelecek bölümü beklemenizi sağlıyor :)

Agents of SHIELD : Marvel'ın çizgi romanlarından (Avengers çoğunlukla) uyarlanarak bizlere sunulan harika dizi, İzlemeniz aynı zamanda Kaptan Amerika, İronman gibi filmleri de anlama sorunu olmadan beğenmenizi sağlayacaktır.

Fringe: Sanırım hayatımda izlediğim en mükemmel dizilerden biri. Konu akıcılığı, Bilimsel faktörleri, paralel evrenler falan ohoo :) İzle bunu sayın DO oyuncusu, sakın kaçırma! :)

İzlediğim tüm dizilerin listesini bir ara yapacağım şimdilik açıklamalı olarak bunlar yeterli olur :)
    İyi forumlar hepimize

2. İzlemiyorum ... sevmiyorum. Ama Teen Wolf da izlenilesi bir dizi :/ ben sevmem öyle kurtlu vampirli şeyleri arkadaşlarım izliyor ama bağımlısı olmuşlar :D

3. Şeker

Şeker User

kurt vampir olayı biraz eskitti kendini. bir alacakaranlık çıkardılar hah bu tuttu diyip üstüne 10 dizi 10 temeli aynı olan filmler yaptılar, baydılar insanları. bilim kurgu her zaman favorim olmuştur. ama fantastik denilince bi durup düşünmek lazım. herkesin fantazyası kendine :D

4. Mr.Robot

6 bölüm yayınlandı daha ama güzel :)

Son düzenlenen: 1 Ağustos 2015
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Big Bang Theory , How I Met Yout Mother, Arrow dizileri de izlenebilir keyifli dizilerdir :)

İyi forumlar

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  6. Game Of Thrones : İzleyen hiç kimsenin pişman olmayacağından emin olduğum , izlemek için her nerde olursam olayım şartları zorlayıp izleyeceğim, mükemmel ötesi , dünyanın en çok para yatırılıp çekilen dizisi, ve bana göre en başarılı dizisi

The Walking Dead : Uzun olmasına rağmen sıkılmadığım ve izlenilesi bir dizi ilk 2 sezonu izleyin ztn kendiliğinden takip edersiniz.

Prison Break : Çok uzun olmasından dolayı biraz sıkılabileceğiniz ama en sonuna kadar izlemeniz gereken bir dizi.

Friends : Dizinin bitiminde kendinizi gerçek hayattan yakınınız ölmüş gibi hissedeceksiniz.Çekimleri 10 sene süren ve fazlasıyla emek verilmiş bir dizi.

Monk : Takıntılı ve olay yeri inceleme ve dava çözme konusunda ustalığı ile bilinir.Türk dizilerinde gördüğünüz Galip Derviş" dizisinin orjinalidir.Buradan Galip Derviş in yapımcılarını da birebir olayları alıp aynı birebir senaryoyu(sözleri bile aynı,hareketler , olaylar, olayların çözülmesi, her ince detay) kurdukları için kınıyorum zaten Monk un tırnağı bile olamaz.

Şimdilik bu kadar ileride aklıma gelen olursa eklerim tekrar :)

Güzel konu ;)

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hannibal, The Walking Dead ve Teen Wolf. :D

8. Game of thrones , Mr. Robot.

9. Regular Show, izlenesi bir komik, bazen dram, bazen romantik, yani ne ararsınız var :)

10. trollcake1

trollcake1 User

How I meet your mother : Komedi arıyorsanız bundan iyisi yoktur heralde . Bölümlerin süreside kısa olduğundan her yerde her zaman izleyebiliyorum sıkılmadan . 10 sezonu 4 kez bitirdim :D

Game of Thrones : Acayip bağımlılık yapan dizidir kendisi . İnsanlarda farklı bi algı oluşturmuş fakat ; Bana tarihi dizi önerme diyolar ki bence yanılıyorlar Game of Thrones bambaşka bişey anlatılamaz .

Shameless : Buda dram ve komedi arasında gidip gelen fakir bir ailenin alkolik bir babayla nasıl geçindiklerini anlatır .

11. GREED

GREED User

The WAlking Dead Oldukça iyidir ama oyunu anlamadığım bir biçimde diziden daha zevkli :) oturduk 2016 yı beklioz :)

12. bunların çıktıgı tv fln varmı türkçesin oldugu yer :)
    Ben 10
    9 yaşından beri fanıyım şuanda 17 yaşındayım ama baya güzel :)

13. Tom_Cat

Tom_Cat User

pek dizi takip etmem.ama vikings bütün sezonlarını izledim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.