Taktiğe ihtiyacım var !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WasWhere tarafından 13 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WasWhere

WasWhere User

dostum ben konu açmayı bilmioyrumda sen anlıyorsun herhalde benim gemi 5 ırıs full lf3 full bo2 yani o konuda sıkıntım yok 3 lf4 var ne yapmamı önerirsiniz bugün 6.ırısı almayı planlıyorum rahatsız ediyorsam kusura bakma konu açmak için yer göremedim forumda değişmiş

2. Önemli değil kardeşim :) irislerini crediyle tamamla arge eksikse zeta yaparak arge yap

3. WasWhere

WasWhere User

daha detaylı taktik verebilir misin iris işi belli zatende :D cubide nasıl en iyi para kasarım 3.5 saatte 40 bin uri güzelmiş hayran kaldım :) zeta yapmaya çalışıyorumda palada adamlar rahat bırakmıyor fazla saolsunlar :)

4. Merhaba ,

Eğer bir sınırlama yoksa konu açmak istediğiniz bölüme girince sağ üst tarafta Yeni konu aç butonu var.

İyi forumlar.

WasWhere bunu beğendi.
  5. kami ile tabiki :D her cubiden protegitlerde kesiliyor 250 uri geliyor:D arada tallon canı az kalıyo onuda kesiyom falan olur 3 saatte 30 40

WasWhere bunu beğendi.
  6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Herkes cubiyi keserken sizde (kendinize yaratık sıktırarak olabilir) cubiye kamikaze atabilirsiniz.Ancak eğer çok kişi var ise pek fazla kar edebileceğinizi düşünmüyorum :(

Keyifli forumlar

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhaba

Cubikon ile kasılamıyorsanız kristallon kesebilirsiniz seri olarak.Buda credi kasmanızda yararlı olur.En azından eksik irislerinizi tamamlayana kadar bu şekilde ilerleyebilirsiniz.

İyi forumlar

8. WasWhere

WasWhere User

cubikon ile kasılabiliyorum az çok kristallon kesiyorum şimdilik ırıs alma konusunda sıkıntım yok sadece zaman lazım kasmak için ama asıl sorun şuan için lf4 havoc yani onları tamamlamaya çalışıyorum pala toplatmıyorlar arge yapmayı düşünmüyorum 17 de zetadan geliyor kapı yapmayı seviyorum yani ama tamamlamak için taktik lazım genel olarak uri sıkıntım var yani

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.