Taktik lazim ha

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve П0TΉIПG_2_Ł0SΣ tarafından 14 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaslar.
    Benim yari elitten biraz daha iyi bir gemim var ama bu cek cumhuriyeti 3 te. Hatta ozelliklerini de yazayim:
    Aegis Vega Goli 3 hangar
    33 lf3
    16 b02
    15 g3n 7900
    8 iris 3 havoc ( 5 te 3 )
    21 arge (kalin sikan)
    pet 8 level
    -kami 3 ticaret 3 hammadde toplayici 3 oto yagma 3
    -6 tane 3 level radar

Iste boyle bir yarim elit gemim var. Simdi ben bununla buradan devam mi etsem yoksa belirli tavsiye edeceginiz bir turk serverina bastan mi baslasam ? (Tabii eger girersem uri cekip 1m uri ile baslarim)

Eger bu serverda kal derseniz ne yapayim simdi ne kaldi ki turk arkadas da yok chatten konusamiyorum.

Eger server degis derseniz de bana yardim edebilecek bir klan veya bir arkadas var midir ? Ayrica hangi tr serveri daha uygun ?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin durumu fena sayılmaz.Hangi serverde oynamak istediğiniz tercih mselesi.

Tr serverleri diğer serverlere göre daha kalabalıktır.Fakat ihale miktarları ve kasılmanız şu an bulunduğunuz server kadar kolay olmayabilir.

Keyifli Forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

Turk serverleri kalabaliktir gercekten ama gb avrupa serverlerini da severim ben orda oynuyorum niyeyse 1 haftaadir her gece baskin yiyoruz ama onun disinda fena degil burasi gb3

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Benimde tavsiyem 1 milyon uridiumu bu hesabınıza çekip bunu güçlendirmeniz sıfırdan başlamak anlamsızdır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.