taktik lazım tavsiyelerini bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KhoKosh tarafından 18 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KhoKosh

KhoKosh User

Bu konu çok kafamı karıştırıyor deneyimim olmadığı için kesin karar veremiyor ve boşlukta kalkıyorum
    gemim 3lf4 gerisi haddinden fazla lf3 bo2 hız
    8 iris (ufak ufak geliştiriyorum 1 tanesi 3 2 tanesi 2 gerisi 1 lvl)
    15 arge kalına doğru
    pet 9lvl 3. seviye kami,kutu toplama,düşman bulma hammadde toplama
    VİP
    gemiler açık arttırmadan hepsi var
    200m kredi var 250k uri
    şimdi 1. sorum Aegis tavsiye edermisiniz
    2. eskiden ne güzel hangarlara uri dökmüştük onlar gitti şimdi sadece tasarım alsak gemi olarak geçiyor gemi olarak aegis elit alayımmı 200k uri indirimle 160-170 olucak alayımmı ?
    3. uçuş düzenim yok herkes kalp kalp kalp diyor bende aegis alırsam elmas alırım diye düşünüyorum sizce aegis alırsam nasıl almassam nasıl bir düzen alayım
    4. argeleri mi kassam kutu toplamıyorum direk 24 argeye tamamlamayı düşünüyorum
    5. yoksa ganimet anahtarı mı alsam
    kafamda kesin bir şey olmadığı için ilk hangisi indirime girerse onu almayı düşünüyorum

bide aegis elit ortalama 700 m ye gidiyor
    yyeri geliyor günce 5 k yeri geliyor (hele bide cubikon günüyse 60k uri kasıyorum bazen girip günlük görev yapıp çıkıyorum yani gelirim belli değil ve kutu toplamak sıkıyor)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Haziran 2016
  2. Hiçbirini yapma indirim paketi alıp zetaya bas 5 tane zeta yapsan 250 anahtar ve çokca günlük dosyası toplarsın + havoc + uri ve krediyi saymıyorum bile aegisi açık arttırmadan al sakın uri verme zetadan gelen ganimet anahtarlarıyla kutu aç şuan uriyle yapılabilecek en iyi şey kapı açmak

3. klonaskeri

klonaskeri User

Kardeş sen 8 irisi nasıl aldın anlatır mısın benim de almam lazım da daha 2 tane var

4. KhoKosh

KhoKosh User

ilk 3 ü uri gerisi açık arttırmadan aldım

5. Zeta yapabilceğin en karlı olay Gelen günlük dosyaları ile arge uridium ile eksikleri tamamlama havoclar ile güzel bir gemi :) gelecek x4 felan 5 kapı yapsan 250k x4 az değil :) günlük dosyası 100 veriyor 500 tane günlük dosyası 250 anahtar zeus gününde anahtarlardan 5-6 lf-4 düşürsen apis parçası felan gemini sağlamlaştırırsın

6. Kafani cok karistirma, gemin iyi.Aegis uriyle tavsiye etmem indirimle alicaksanda bi %25 indirimde sen satin al indirim geldiginde.Ki oylede yapma bence sen bilirsin.Kapilara yonelmelisin gemi durumun geregi.Istersen once argeni 21 22 lere getir indirim oldugunda almak suretiyle tabi ki.Kalaniylada ganimet al.Kapida yaparsin kutuda acarsin, hem kutudan lf4 cikabilir hem kapilardan bircok sey elde edebilirsin.

7. KhoKosh

KhoKosh User

4 kapı yaptım fakat x2 de elimde sadece 2 havoc oldu (zaten ill yapışda kesin veriyodu x2 ile 2 tane verdi) şuan başı almmış durumdayım gemi olarka aegis elite aldım uçuş düzeni olarak ne tavsieye edersiniz
    şuan kalp var kasılmak için ne tavasite edersiniz

Son düzenlenen: 20 Haziran 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.