Taktik Lazım Uridium İçin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •£Ł£ќŦŖỌ¯•¯мĀŇγ£ŦĬќ• tarafından 14 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şuanda kafam karıştı . Ne için uridium biriktireceğimi bilmiyorum.Taktik lazım.

Gemi : Goliath , Aegis , Spearhead
    Lazer : 32 Lf3
    Kalkan : 16 B02 , gerisi B01
    Hız : 15 G3N-7900
    Diroit : 8 İris
    Pet : Kami 1 , Tamir 1 , Hammadde Toplayıcı 3
    Arge : 13 arge

Yeni topladığım uridiumları ne için biriktireyim . Hedefim ne olsun ...

(Vip) yok

2. Arge .. geminin sağlamlığını istiyorsan argee ! artı pet modüller berbat hepsini 3 yap benle ws atsan mesela güveyi taksam kalkanın bitmeden hatta yarıya gelmeden db biter argen çok zayıf

3. Topladığım tüm uridiumu argeye mi yatırayım . Yoksa pete kami 3 aldıktan sonramı argeye yatırayım

4. direk arge kardeşim bu halde sakın ws atma full kasıl direk db ye işler vuruşlar

5. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;
    Merhaba;

Normalde petinizi 8 level yapıp kamikaze 3 almanızı tavsiye ederdim ancak vip'ini yoksa ve almak gibi bir niyetiniz de yoksa kamikaze 3 almanız mantıksız olur. Oun dışında argenizi yükseltmenizi öneririm.Bunu yaparken zeta kapısını yapmanız daha yararlı olur.Çünkü zetadan gelen uridium ve araştırma dosyaları ile daha rahat arge yapabilirsiniz.

Kryifli forumlar

6. VİP almayı düşünmüyorum bu yüzden sizin dediğiniz gibi kapı yapıp arge yapacam.

Herkese Yorumu için teşekkür ediyorum . :)

7. kardeş argen biraz kötü ben 11 argeydim kastım çabaladım 300 k uriye 18 arge yaptım sende öyle yap ama önce kami3 yapıp vipde çekebilirsen günde en azından min 20 k uri kasarsın şuanda bende tr1 hesabımda goli 8 iris 31 lf3 16 kalkan 15 hız pet 10 lvll kami 3 alfa ve beta kapıları btimş durumda vip alıp bunları apıcam ve 100 k felan uri olucak daha sonrasında cubide kai atıp durucam onun dışında talonlarda kasılıcam aksaklık olmassa günde 50 m kredi kasıyorum skylabla beraber gemimnin gelişimi süpr olcak benim uyguladıklarımı sende uygulayabilirsin

8. vip almayacağım için kamide uri kaybım çok olur . telefon faturalı olmasaydı alırdım ama babam oyuna para vermemi istemiyo. bu yüzden kami olmadan uridium kasacağım . şuan pala toplayıp zetayı açmak üzereyim . argeyi tamamlayacam ordan gelen uriyle

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.