Taktik Lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EsCaLaDe5731 tarafından 24 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle amacım aegis almak.Bulunduğum svde açık artırmadan 510m gibi bi paraya aegis alınıyor.Bende şuan 255m mevcut.Sizce ne keserek hızlı credi kasabilirim.
    Gemimim özelliklerine gelicek olursak; Klasik goliath enforcer :(
    32 LF3
    Full Bo2
    Full G3N 7900
    8 İris 1 Havoc

18 levelim Düzenli olarak promerium gönderiyorum.(Full 20 skylab)
    Pet Özellikleri
    11 level,Kami 2 var, oto yağma 3 var,2 tane %6 lık radar modülü var kutu toplamak için. Diğer modüller kargo modül vs.
    Başka aklıma bişey gelmedi.

2. Oynadığınız serverde cubikon kesiliyorsa cubi gruplarına katılın. Petinize ticaret modülü alarak skylab ve cubikon kargo kutusunu satarak kredi kazanabilirsiniz.

EsCaLaDe5731 bunu beğendi.
  3. İnt3 de oynuyorum cubiyi genelde elitler yapıyo hep bize kalmıyo :D

4. kristallon-Cubi Ve skylabtan göndererek kasabilirsin

5. 2 kisi cubi kesebilirsiniz.Copunu alip tocaret modul 3 le satabilirsiniz.Cubi olmaz derseniz boss kiristtalon boss loardikum kesebilirsiniz.Veya surekli palladium toplayarak zeta acabilirsiniz.Hem credi hem uri hem anahtar hem dosya gelir.Hemde havoc ihtimali var.Gunde 200-300-500 gg gibi hedeflee belirlerseniz toplamasi daha zevkli ve kolay olabilir

6. Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum hepsini dikkate alıcam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.