taktik verebılırımısız ve bısıler onerırmısınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 9 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar ben 1.000.000 uri alıcağım bunu nasıl degerlendırmelıyım sızce ?

çarımın ozellıklerını yazayım

33lf3 4 lf4
    full kalkan full hız
    skylap full
    25 arge
    8 iris (1 havoc )
    2 kapı yapıldı alpha zeta
    pet full her seyı var
    guve elmas ucus duzenı var
    elit sıkıntısı var mermı olarak
    irislerın hepsi 16 lwl
    2 hangar
    250k urı harıc butun tasarımlar var hazarfen dahil

bunların yanında %25 ve vip de alıcagım yanı %30 ındırım olucak bunu nasıl degerlendırebılırım
    yani ogle bisey yapmalıyımkı artık bende x4 le 60 70k atıyım 40 k da kaldım :)

ve bırde baskın konfısı verebılırmısın ben ayarlıyorum kalkan çok oluyor ama hız yavaş kalıyor 2.konfı hız var ama az vuruyorum bunları dengeleyen bır konfı onerırsenız memnun olurum

Acil cevap pls

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 May 2015
  2. senberk99

senberk99 User

Kusura bakma cevap veremedik şimdi ben vereyim
    Öncelikle uriyi nasıl değendirmen gerektiğini söyliyim bence
    1)Palla sizde mi sizdeyse radar protokollerinin sayısını arttırabilirsin.
    2)Aegis gemisi yoksa şu an çok mantıklı tavsiyemdir.
    3)Elit sıkıntısı için palla toplamaya başla.
    4)Diğer urilerinle yeşiil ganimet anahtarı alabilirsin...
    5)60-70k vurmak istiyrumuşsun bunun için lf4 sayını arttırmalısın + havoclarını fullemelisin böyle yapıp lf4 leri de 16 yaparsan X-6 ile 120k ya kadar çıkabilirisin
    6)Baskın için ben bunu kullanırım
    ---1.Konfi=jeneratörler ful kalkan lazerler ful lf3 diroitler 4 lf4 + geriye kalan lf3
    ---2.Konfi=jeneratörler ful hız diroitler ful kalkan (böyle yaparsan hız konfisinde az vurursun ) az vuracağın için kesinlikle şunuu öneririm 2 .konfi jeneratörler ful hız diroitler ful lf4+lf3 lazerler ful lf3
    1.Konfideki uçuş düzeni=Elmas
    2.Konfideki uçuş düzeni=Güve

3. Cevap verdigniz icin saolun aegisim var
    Birde full zeta yapsam kutu gelick elit gelir ve havocta fullenir uride glir felan buda iyimidir

4. Traubbe

Traubbe User

140.000 Uridiumunuzu Zeta kapısı yapmak için basın bunu dememin sebebi bazı üyeler uğraşmak istemiyor.2 defa zeta kapısını açabilirsiniz.Aegis gemisiniz crediniz birikmiş ise Elite tasarımı alın.Argenizi 30'a yükseltmeye bakın.Sırası ile;İris,LF-4,Bo2 Ekipmanlarını 16. seviyeye kadar çıkarın.Ganimet anahtarı için uridium harcamayın zeta yaptığınız 25 adet verecektir zaten.Goliath kulanıyorsunuz anladığım kadar Goliath gemisine tasarım alın.Baskına tek gidiyorsanız ve karşınızda 5-6 kişi varsa veye daha fazla(Sağlam) Spectrum alın.Yok fazla baskına gitmiyorum önüme geleni kesiyorum derseniz Sentinel öneririm.Özellikle 1-1 vslerde çok etkilidir.Kalan uridiumlarınız ile de Kalp-Kıskaç-Yengeç tasarımlarından alabilirsiniz.
    Benim kullandığım konfi
    1. Konfi:Gemi Full hız diroitler 2 veya 3 tanesine kalkan(Yani diroitlerde 4 veya 6 kalkan vardır)
    2. Konfi:Gemi Full kalkan Diroitler Full LF-3,LF-4 şeklindedir

5. saolun cevaplarınız ıcınde bisey daha sorucaktım biri baskına gelınce kamu bozup bana dalıyorsan boyle heyecanla kacıyorum boyle ama adam benı 2 3 vurusuyla pert ediyor videolarda ızlıyorum adamlar yaklasık 1 dk vs atıyorlar bana sıra gelınce sanıyede pert bunun olmaması ıcın ne yapmalıyım

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kalkan jeneratörlerinizi geliştirebilirsiniz,ve Dükkanda bulunan,kalkan desteği,darbe desteği alırsanız ve Golıath kullanıyorsanız darbe veya kalkan tasarımlarını kullanırsanız sizin geminizde güçlenir.

iyi Forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

İzlediğin adamlarda %50-%55 kalkan desteği + %20-%25 hasar desteği var bunu dışında ful bo2 takıp bastion + bo2ler de 16lv +kalp uçuş düzenini kullanınca ölmüyorlar bunun dışında ölmemek değil de öldürmek istioyrsan ise diroitler + gemiye lf4 yapmalısın + havoc +arge+ vanquisherle rsb ile 120k ya çıkabilirsin ama bana göre oyunda öncelik savunma...

Traubbe bunu beğendi.
  8. Traubbe

Traubbe User

Asalet modumuzun dediği gibi bana göre açık arttırmadan Kalkan-Hasar-Darbe Puanı desteği al ve x3 zamanında Dükkan>Destekler Bölümüne elit destekler geliyor bunlar 10.000 Uridium Vip+avantajın varsa 7000 uridiuma iner bunlarla birleştirdiğinde(her ikisini)%20 Hasar %20 Darbe puanı ve %50 Kalkan desteği artıyor bir de bunun üstüne seprom besleme ile saldırırsan 40K vuruyosun besleme ile galiba bir de üstüne %20 hasar desteği gelince 48K vuruyosun.Kaçarak vs atmak istiyosan Vengeance Tasarımı Şimşek al süperdir.Hem kaç hem öldür.
    İyi Forumlar

senberk99 bunu beğendi.
  9. senberk99

senberk99 User

Kesinlikle vega şimşek bende öneririm hem kaçarsın hem de o görünüşe 1m uri feda olsun :D

10. Traubbe

Traubbe User

Bende birazdan konu açıcam 900TL uridium yani 4m950k uriyi neler yapabilirim diye.

11. senberk99

senberk99 User

aç kardeşim cevap veririm :D

12. Traubbe

Traubbe User

Açıldı ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.