Destek Taktik Verin Ya :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Maqa67 tarafından 1 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Maqa67

Maqa67 User

Merhaba Arkadaşlar Havoç çıkarma taktiği Verin Yaa 7 Zeta 1 Havoç :(:(

2. Havoç taktiği diye bir şey yok tamamen şans ama sabah zetayı bitirirseniz şansınız daha yüksek olabilir. Ben akşam 2 kere yaptım vermedi sabah yaptım verdi. Dediğim gibi şans işi %33 olduğu içi daha fazla artmaz.

Maqa67 bunu beğendi.
  3. Maqa67

Maqa67 User

Teşekkür Ederim.

4. Rica ederim.

Maqa67 bunu beğendi.
  5. matkap34

matkap34 User

tamamen şans hanımefendi

Maqa67 bunu beğendi.
  6. Maqa67

Maqa67 User

Teşekkür Ederim Dikkat İçin.

7. 44 zetada 10 havoc beni yakalamaya niyetlisiniz anlaşılan. sabırla zeta kapısı yapınız ayrıca önerim. en az 3 zeta kapısı tamamladıktan sonra girmeniz 3 zeta kapısı diyorum şu şekilde 2 tanesi hali hazırla olan kapılar. kapıdan gelen uriler le birlikte toplam 90 bin uri yapıyor. biraz daha uriniz var ise ve %30 indiriminiz var ise uri ile kapıları acmanızı tavsiye ederim. öbur türlu kapı acmak epey bir zaman alıyor. ardı ardına yapmanız size sans getiricektir. ve tabi sabah resetten sonra yapıları yapmanızı öneriyorum.

Maqa67 bunu beğendi.
  8. Maqa67

Maqa67 User

Teşekkür Ederim.

9. az önce forumda kapılarla ilgili araştırma yaparken sizin bir mesajınıza denk geldim :)
    siz zaten taktik bulmuşsunuz galiba :) 04.nisan 2015

Maqa67 ve TheMaster bunu beğendi.
  10. TheMaster

TheMaster User

Ne güldüm be Allah razı olsun :)

11. 12 zetada 11 havoç imkansıza yakın bir şey eğer bu durum gerçek ise %90 ilegal yollar kullanılarak havoç elde edilmiştir. O konuda şaka amaçlı yazdığı kesin.

Maqa67 bunu beğendi.
  12. Maqa67

Maqa67 User

Haha Şaka Amaçlı Yazmışım Abi :D:D:D:D:D:D:p:p:p:p:p:D:D:D

13. Konu çözüme kavuştuysa veya başka sorunuz yoksa yetkililerden kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

14. matkap34

matkap34 User

darqoking de benim mesajı alıntılamış heralde :D

15. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Galaksi Kapılarından gelen ödüller şansınıza bağlıdır. Bunun bir taktiği yoktur. Taktiğini buldum yada taktiği var diyen oyun açığını bulmuş ve kullanıyor demektir.

Buda G.İ.Ş. Kurallarına göre yasaktır.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Maqa67 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.