Destek Taktik verin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WTCNN tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WTCNN

WTCNN User

Beyler şu '' helix '' kampanyasını gorunce uri cekıyım dedim toplam 80 k uri oldu ( hesabımda 3 lf 3 5 flax 1 iris var ) sizce bu uri ile neler almalıyım yardımcı olurmusunuz ( gemim leo )

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerimizden Fikir almak istediğiniz bu tür konuları , Yeni başlayanlar kısmına açarsanız , Daha hızlı cevap alabilirsiniz.

Konunuzu , Yeni Başlayanlar Kısmına taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. beyler şu soruyuda cevaplar mısınız konu açacak önemli görmedim

ggde kestiğimiz yaratıklar rütbe puanı veriyor mu

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Rütbe Puanı belirli kriterlere bağlı olarak hesaplanmaktadır.

Rütbeler Ve Rütbe Puanları Hakkında Geniş Bilgi inceleyerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sorunuza gelecek olursak , Yok Ettiğiniz Her NPC yada Rakip Oyuncu ( Nerede olduğu önemli değil , Bir Galaksi Kapısı , Etkinlik Kapısı yada Normal Haritalar ) size şeref puanı vermektedir. Rütbe Puanının hesaplanmasında ki en önemli faktör Şeref Puanıdır.

Kısaca Evet , Etki eder.

Keyifli Forumlar

5. hmm sağolun cevabınız için ama aklımdaki soruyu tam anlatmamışım, x7deki kristallinin verdiği 3 rütbe puanı ggye göre katlanır mı veya direkt 3 olarak hesaplanır mı?

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sanırım bende durumu anlatamamışım. Sadece Bir Kristalin keserek 3 Rütbe Puanı atlayamazsınız. ( En azından çoğu sunucuda bu imkansızdır. ) Rütbe Puanı hesaplanırken , Şeref Puanınız ve Tecrübe Puanınız gibi Kriterler belli sayılara bölünerek hesaplanır. Size verdiğim konuda detaylı açıklama mevcuttur.

Gamma Kapısında NPC ' ler , Normal Özelliklerine göre , 3 Kat Güçlüdür ve Ödülleri 3 Kat fazla gelmektedir.

Beta Kapısında NPC ' ler , Normal Özelliklerine göre , 2 Kat Güçlüdür ve Ödülleri 2 Kat fazla gelmektedir.

Rütbe Puanınıza Tecrübe Puanı ve Şeref Puanının etki ettiğini göz önüne alırsak , Elbette bu NPC ' leri Keserseniz , Normal Haritalardan daha fazla etkisini görürsünüz.

Sonuçta kazandığınız Şeref Puanı ve Tecrübe Puanı 2 veya 3 Kat artıyor.

Keyifli Forumlar

7. Uzaylı türüİmha başına puanİmhaToplam puan

-=[ Kristallin ]=-329468838
    bu değer neyi ifade ediyor

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle bu sizin konunuz değil ve sorduğunuz sorular konu ile tamamen alakasız. Eğer bu kadar detaylı soracaksanız , Kendi konunuzu açarak soru sorunuz. Şimdilik cevap vereceğim.

Öncelikle Oyunun Ana sayfasında , Pilot Lisansınızın altında Sıralama Kısmı mevcuttur. Orayı Dikkatli okursanız , Neyin ne olduğunu anlayacağını umuyorum.

Ben basitçe anlatayım.

Bakın Rütbe Puanınız hesaplanırken ;

Rütbeler aşağıda belirtilen unsurlar formüle edilerek hesaplanıyor.
    + Tecrübe-Puanı / 100000
    + Şeref-Puanı / 100
    + Oyuncu İmha-Puanı* 3
    + Seviyen * 100
    + Kaydından beri geçen günler * 6
    + Gemi türün (phoenix=0, goliath=10) * 1000
    + Uzaylı İmha-Puanı / 2
    + Bitirdiğin görevler * 100
    - Dost imha * 100
    - Düşman tarafından imha * 4
    - Radyasyonlu bölgede yok olma * 8
    - Phoenixe imhası * 2

Formülü kullanıyor ki bu size verdiğim Linkte de bulunuyor.

İmha Başına aldığınız Puan Nedir ?

Her imha ettiğiniz , NPC ' nin verdiği bir puan vardır. Bu NPC ' den , NPC ' ye değişir.

NPC ' lerden topladığınız , Bu İmha Puanları 2 ' ye bölünerek , Rütbenizin hesaplanmasında kullanılır. Ancak Rütbe hesaplamasına etki eden bir çok faktörden biridir.

+ Uzaylı İmha-Puanı / 2

Olarak formülde yazmaktadır.

Şunu da ek olarak belirteyim. Rütbeye etki eden en önemli Faktör Şeref Puanıdır.

Oyun anasayfanızdan , Pilot Lisansı altında , Sıralama butonuna tıklayın. Oradaki açıklamayı okursanız , anlayacağınızı umuyorum.

Keyifli Forumlar

9. teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.