taktik verin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve мιяαѕ•∂єıℓ•αℓηтєяı58 tarafından 21 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

hangi yöntemi kullanmalıyım

1. avantaj kutusu

oy sayısı 1
    100,0%
  2. palladium

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar ben darkorbit te daha gelişme aşamasındayım gemim: spectrum / lf4: 10 adet / gelişmiş lf4: 4 adet hp / 3 adet mg. / 2 adet. ys.
    iris: 8 adet / pet: 8lv / kami 3 var. / arge: 4 adet var. ben bu gemiyle galaxi kapısı yapıp hem uri hem arge hemde yeşil gani anahtarı kasmak istiyorum sizce palladium mu topliyim yoksa avantaj kutusumu toplamalıyım öneri ve görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

2. gemiyi sinek pusat yada sarı vega diz 2sinide dene bakalım hangisi hosuna giderse onu yap kutu toplamak ama herzaman daha karlıdır genel olarak ancak galaksi kapılarını açmak pala toplayarak daha hızlı açılır

3. sinek var ben hep kutu olayinda kararsız kalıyorum pete toplayıcı 3 almam lazım ve protokoller var 37.500 uri toplayıcı 25.000 uri protokoller yapar ve petin modüller için yer açmam lazım hiç matıklı gelmiyo pet çok fazla uri istiyo ben şöyle düşünüyodum pete vereceğim uriyi gg ye bassam kapılardan gelecek uriylede peti tamamlasam diye düşünüyodum

4. çok düzgün bir türkçe anlatım sergilediğim yazımı anladığın için öncelikle tebrik ederim :D, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez biliyorsunuz ama unutmayın şöyle bir durum var bu harcamaları yaptıktan sonra kazancın senın emegınle dogru orantılı olacaktır,,,, ayrıca evet o konuda haklı olabilirsn ama ya açılmazsa :D bastıgın üri yetmezse hem peti yapamıycan hem kapıyı herneyse dostum hangi kapıya basıyorsun kaç ürin var ve kaç parça şuan hepsini yaz ona göre cevap verelim forumdaki arkadaşlar ile

5. şuan 60k uri var şimdi senin dediğin gibi yapiyim 37.500 modülü alacam radar protokollerinide alabildiğim kadar alsam kutuya çıksam kazandığım uriyle peti fulleyip palladium a çıksam kapılardan dosya ve uri kazanıp argeye yürüsem nasıl olur :)))

alpha : 28/34

beta: 31/48

gamma: 51/82

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Şubat 2019
  6. şöyle söyleyim ben 1 aydır oynuyorum. koronos parçalarına yetecek kadar (KRONOS GÜNÜNDE) gerekli alfa beta gamayı yaptım. sonra sürekli zeta yaptım (x2 GG ÖDÜL GÜNÜNDE). kutularımı biriktirdim. zeus gününde de açacağım. şimdi yazıyorum kaç zeta yaptım.
    11 zeta (çift ödül günlerinde) > 1100 günlük dosya, 550 yeşil ganimet anahtarı, 10 havoc.
    1.5 milyon uri harcadığımı varsaysak kapılara gelirim;
    -10 havoc paha biçilemez
    -1100 günlük dosya 330.000 uri değerinde
    -450 yeşil ganimet ~750.000 uri değerinde.
    -ganimetten çıkan 21 parça apis (300 sandık beliyor zeusu) . 800.000 uri değerinde indirim sağladı ve beraberinde lf4 ler kalkanlar hızlar cephaneler emalar destekler vs ler.
    -275.000 UCB-100 1.100.000 uridium değerinde.
    -385.000 uri kapı ödülleri.
    şimdi kaynaklarımı 10 diriot olma hedefli yönlendiriyorum.
    devamında seprom biriktiğindede zaten yeterli arge puanım oalcak kalın sıkma ayarlı dizilim için.
    Tüm bunlar için *5-*6-*7 haritalarından hiç çıkmadım. sadece pete uri yatırdım. lvl aması için sadece kapı sonlarında aktif ettim. bu bile peti 13 lvl yaptı. Para harcadımmı evet harcadım. Ama kaynaklarımı optimum seviyede değerlendirmeye çalıştım.
    paladium toplama esnası uzun sürüyor , ktu gibi üstünden geçmen yetmiyor.
    birde sürekli aralıksız skylab gelişitiriyorum. sadece promeriumu depo doldukça geliştiriyorum ki sürekli yüksek dmg atabileyim. ayrıyeten kapıya bastuığım uri bana onbinlerce uri lik cephane sağlıyor ki. bende *1 lazer oto alım cpu su yok sürekli *2 ile 18-20 k vurarak mapi talan ediyorum bu da bana işten sonra oynadığım 2-3 saatte 20-25 k uri sağlıyor !
    oyunu biraz matematik yönden analiz et ve hızlı ilerlemeni seyret :)
    kısacası haritayı talan et uri kas kutu pala işine bulaşma ! Pala işi mesaisi olan adamın arada bir alt tab yapıp gemiyi haritadan başka bir noktaya gönderip pete tplatacağı bir iş ! ki o da petin içinin 3 seviye menzil protokolleri ve 3 seviye toplayıcı olması dahilinde hızlı bir iş olacak. iyi oyunlar :)

ilave olarak 2 milyon uri kaplara bastım desek, 3 milyonun üstünde bi donanım ve hesap edilecemeyecek miktarda cephane + havoc sağladı. bu arada kutulardan çıkan yakşaık 1 milyon uri değerinde teknolojik parça var, birleştirmede gemi yapmanı sağlayan. var sen yap hesabını :)

7. bu kadar güzel açıklanamazdı teşekkür ederim :) kutuya yöneliyorum artk kafamda soru işareti kalmadı bide kapı hakkinda bisey soracam misal alpha kapısını yaptım ve haritaya yerleştirdim bu kapıyı bitirince kapı ortadan kalkıyomu yenidenmi yapmam lazım bunuda yanıtlarsan sevinirim eline sağlık teşekkür ederim ilgilendiğin için

8. zate yaratık keserken hareket halindesin gördüğün kutularıda pete toplat oda makul bir yöntem bunun için 3 seviye protokl yada modül gerekmeycek üstelik.

evet kapıyı bitirdiğinde artık ekrandan-mini haritadan- gider. kapın aktifken de ikinci kapıyı basabilrsin sadece kapını tamamladğıında kapıyı inşa et buton açılır. o zmn direk kapı bittiğinde hangardan transit geçersin hemence kapına. ama kapıdayken arka ekrandan gg basma oyununa donma gibi bi etki getirebilir.

9. evet bir kapıyı bitirirsen ortadan kalkar tekrar girmek için yeniden kurarsın dostum kapı olarak zetaya yönelmen senın ıcın en hayırlısı olur arkadasın söylediği gibi

10. yaratıkları dönerek değil düz bir doğrultuda salınarak kes ki diğer yaratıkları etrafına toplar kutularıda taramış bütün haritayı gezmiş olursun.

11. zeta ya yönelecem tabiki ama alpha beta ve gamma bitti sayılır 3 kapıyı tamamladıktan sonra zeta yapıcam bi sorum daha var kusura bakmayın sizi yoruyorum ama ben alpha yapmak istediğim zaman alpha kapısına tıklıyorum enerji basiyorum gamma parcası veriyo aynı şey zeta içinde geçerli olmaz değilmi

12. alpha beta gama aynı havuzdan parça çıkartıyor, diğerleri ilgili butonu seçip sonra gg basarsan parça çıkarıyor. alpha beta nı kronos, gamanı ise x2 gününde yapmanı ısrarla öneriyorum. epsilon ve lambda için de kronos günü en ideali.

13. alfa beta gama ilk çıkan kapılardı o yüzden onlar tek bir enerji sistmiyle çalısıyor ancak diğer kapılar öyle değil galaksi gates bölmunden hangi kapıyı açarsan onun sisteminde enerji kullanırsın

14. anladım teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacağım elinize sağlık saygılarımla

konuyu kilitliyebilirsiniz keyifli forumlar

My-Memorys-Remains bunu beğendi.
  15. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.