Destek Taktik verir misiniz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 亗ΛĐΔŁΣŧİИ★ŞΛƒΛĞI亗 tarafından 21 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunu bırakmıştım tekarr başladım şimdi oyun değişmiş ne yapmalıyım nerde kasılmalıyım ne alma lıyım bilmiyorum
    17 lw lim full iris 1 havoc 6 lf 4 var bo2 lf3 ler full goli tasarımları venom ve dimisher var agehis var ne yapacağımı bilmiyorum bana bi yol çizermisiniz?

2. Öncelikle katlayıcınız var ise kutu toplamayı yok ise palladium toplayarak zeta yapmanızı tavsiye ediyorum. Pazar günleri 2 katı kapı ödülleri oluyor siz yinede discord sunucusundan haftalık plana bakabilirsiniz. Zeta yapıp havoclarınızı fulledikten sonra irisleri 16. seviyeye kadar yükseltin bu sırada zetadan aldığınız ganimetleri zeus gününde açarak hem lf4 hem apis hemde zeus parçaları toplayın. Bu aşamadan sonra kappa yaparak hercules fulle . Droit düzeni olarak burgu kalp güve tavsiye ediyorum . Özellikle zetada güve çok işe yarıyor. Aklında kalan veya kaçırdığım birşey varsa sor bu aşamaya kadar bi 3-4 ay geçer aradan zaten.
    İyi forumlar.

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  3. Evet herkes gibi ben de kutu topla ve zeta yap diyeceğim, fakat gemilerin npc ile kasılmaya da müsait olduğu için bana kalırsa x-7 de Tallon keserek kasmayı deneyebilirsin özellikle venom sana hız kazandıracaktır.Tabi ki görev yapmayı da aksatmamalı aksine görevleri yaparak kasılmalısın, İyi oyunlar :)

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

X2 günlerinde zeta kapısı yapmanız size hem arge hem ganimet anahtarı ve havoc kazanma şansı verecektir.

Kapı için isterseniz kutu toplayabilir veya palladium toplayabilirsiniz.

Cubikon gruplarına katılıp veya x-7 haritalarında seri şekilde kristallon keserek uridium kasıp zeta kapısı açabilirsiniz.

İyi forumlar..

5. Teşekür ederim herkeze ama kutu olayı sıkıntılı oluyor devamlı kesiliyorum 4/3 te ve kesildikçe sıkılyıorum çıkıyorum katlayıcı almıyorum boşa gitmesin diye almıyorum

6. peki bende burgu var sadece droit düzenleri almak için uriyi nerde kasa bilirim

7. Kendine güzel bir klan bulup onlardan bos tallon keserken yardım istemeni ve venom gemisini giymeni tavsiye ede bilirim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.