Taktik Verir misiniz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™[ÆŹЯÆĨĻ~~68]™[ĐΣÆŦ] tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gerek yok zaten bende kendi konumu açıp çıkıcam inşallah japoncanı grammer e kadar geliştririsin :)

2. Selamun Aleyküm ,
    yorum attığınız için hepinize teşekkür ederim şu an benim 60 k uri birikti yarumlarınızdan anladımğım şuki bo-2 yi 15 yap ve arge yap fakat şu an benim 2 iris 6 flax oldugu için bo-2 leri alsam nereye koyacam 60 k yı direk argeye yatırayım mı? yorumlarınızı bekliyorum konuyuda saptırmazsak iyi olur :D

3. Evet arge al. Çünkü Bo2 leri zamanla alışverişten alabilirsin LF3 ve iris gibi. Ancak alışverişte araştırma dosyası sadece 3 tane. Server ı bilmiyorum ama bizimkinde en az 15 m den başlıyor fiyatı.Hadi ucuz olsa bile 3 tane işine yaramaz bir süre sonra

O yüzden urıdıumla yapılıcak en iyi şey argedir.

Son düzenlenen: 13 Temmuz 2014
  4. Tama sağolun öyle yapayım o zaman bu arada haklısınız tr4 de oynuyorum gece bile 21 M den gitmiş arge 3 tanesi. bide zetayı alpha ve gamayı bu halimle yapabilir miyim vip var kami3 var?

5. beni dinle arge 15 yap en az gemiye gore kotu

6. tmm kastıgım tüm uriyi argeye veririm lf3 ve bo2 leri açık arttırmadan tamamlarım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.