Taktik verirmisiniz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve partipet555 tarafından 4 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar oyuna yeni başladım çar yenide ben ztn oyunu bilyorum.full elit olmak için taktikleriniz varmı?

470.000 kredi topladım
    16.500 uri var
    6 lw

oyunun ilk başta bize verdiği 2 lf3 ve lf2 ler felan var.

günlük nasıl kasılmalıyım neler yapmalıyım_?

2. Kısa zamanda x 6 haritasına geçerek cubikon kesmen senin için faydalı olacaktır.

3. Merhaba ,

Leonov yoksa bir şekilde açık arttırmadan almaya çalışın. x-3 ve x-4 haritalarında kasabilirsiniz. Saimon , Mordon , Devolarim ve Sibelon imha ederek kasabilirsiniz. Görevleri yaparak kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. gollum003

gollum003 User

dostum , şimdi şuan geç ve nostromo al , sonra x-3 hangı sırketteysen o sırketın 3. harıtasına geç ve orada mordon, mordon boss, kesmeye başla, bir süre böyle kasıl sonrasında para gelmeye baslıcak, ondan sonra git görevlerini al seri seri görev yap yaklasık 3m para kasarsın 1mi leonova bas ( Sabaha karşı basarsan 30 40 k ya bıle alabılırsın.) sonrasında 10.000 uridium her kastıgında git ve 1 tane lf3 almaya başla vuruşunu guclendırkı zorluk cekmeyesın, 3 gunde bu taktıklerle 13 14 sevıye olursun sureklı x-3 haritasnda kasıl dostum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.