taktik yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Acta£stFabula tarafından 17 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolay gelsin arkadaşlar ;

ben 13 lwl vegayım gemim full lf3 (diroitler hariç) full hız ve full bo2
    şimdi kutu toplayarak uri kasıyom ve lf3 ve bo2 sayısını goli için biriktiriyom.
    bundan sonra ne yapayım bo2 lerin sayısını 16 ya mı tamamlayım yoksa diroitlere lf3 mü alayım

teşekkürler..

2. kutu topluyorsan katlayıcı çekersen 2 kat daha fazla uri alırsın bide goliye geçmeden önce lf3 leri ve kalkanları fulle derim

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İlk olarak LF3 lerinizi tamamlayın ve Arge basın(Savunma ve Saldırı)daha sonra Goliath alırsanız daha kolay kasılabilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. 6 tane daha bo2 alrsam kalkanlar goli için full olacak lf3 lerin full olması için 21 tane almam lazım 6 tane bo2 almak daha cazip geliyo bana sen ne dersin ilk bo2 mi lf3 mü

5. senberk99

senberk99 User

lf3 bence irisleeri crediyle al bo2 ve lf3 leri de uriyle ayrica hep kutu toplama derim arada cubiye katil

6. kutu toplamaktan sıkılmıyormusunuz yani bu ekipmanla eski haritalarda lenow ile daha iyi kasilirsiniz.. bence kutu toplayarak o kadar zaman harcayarak gunde bikac tane lf3 alabilmek mantiksiz yaratik kes gorev yap lf3lerini irislerini bo2 lerini hepsini kredi ile al urilerini ziyan etme daha onemli olanlara yonel arge gibi korsan kutusu gibi droid duzeni kapi gemi tasarimi gemi urilerini daha onemli itemlere ayirmalasin

7. DeadMauz

DeadMauz User

katlayıcı cekip saatte 7-8 k uri kasılıyor. 4 saat toplasan günde 30 k yapar

8. zaman kaybi yeminlen zaman kaybi tamam arada bende topluyorumda surekli degil ya canim sıkılinca atliyorum 4-2 ye bi yarim saat 12 13 k arasi toplayip cikiyorum arkadasimiz bu ekipman ile 4 saatte sizin verdiginiz miktardan daha fazla uridium kasar yaratik keserek tp sp cr cabisi

9. katlayıcı nasıl alıcam pet diyorsan petim yok

10. senberk99

senberk99 User

katlayici demek avantaj kutularinizdan aldiginiz uridum gg vb seyleri 2 katina cikmasi demektir yani bir kutudan 1 gg yerine 2 gg veya 20 uri yerine 40 uri cikar bide pvp haritasindaysabiz saatte 8 k uri kasarsiniz 3.5 tlye 1 hafta kullanabioecegeniz bir pakettir

11. 6 gun dur kutudayım solukusz gittikçe verdigi uri azalıyor katlaycı var oldugu halde sen en iyisi cubi yap

12. Droite lf3 en mantiklisi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.