Taktik Yardımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĜĕœΚuŞu tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Goli bir gemim var. Öncelikle ekipmanı yazayım:
    18 lf3 - 15 bo1 - full hız - 8flax - 1iris - pet yok
    Şuan 40k uri var. Bu uriyi nasıl kullanırsam benim için faydalı olur? Neler yapmalıyım hızlıca gelişmek için? Yardımcı olursanız sevinirim.

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

İris sayınızın artması lazım. İhaleden almalısınız irislerinizi. Ayrıca lf3 sayınızıda 25 e yükseltin fazla vuruş iyi olacaktır.Argenizi yazmamışsınız ama argeniz 11 olsun en az. Bol bol kasılmaktan başka çözüm yok ama ihaleye öncelik verirseniz ve kredi üzerinede oynarsanız hızlıca gelişebilrisiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2015
  3. 11 Arge'm var klasik 24 argeye doğru. lf3 leri tamamlıyorum ihaleyle ama iris çok pahalı zorlanıyorum.

4. Merhabalar;

Şuan uridium ile irislerinizi alabilirsiniz 3-4e kadar çok fazla değil ama bu sayılırdan sonra fiyatları artıyor dediğiniz gibi.Bu sırada lf3 ve kalkanlarınızı ihaleden almanız iyi olur.lf3 ve kalkan sayınızı biraz daha arttırdıktan sonra argenizi arttırabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Sağolun yorumlarınız için. Başka önerisi olan arkadaşları da bekliyorum konuya.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.