Taktik yardımları lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mahoni_Kartal58 tarafından 26 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S a arkadaslar öncelikle ben konu hakkinda herkesten bilgilerini ve önerilerini de beklerken bana söz vermis olan Onur5000 arkadasimiz dan da sözünü tutmasini bekleyerek Ageis Elite hakkinda bilgileri almak istiyorum ne gibi benim bilmedigim saldiri ya da farkli kacis teknikleri var ögrenmek istiyorum

2. Merhaba ,

Gemi , Lazer , Kalkan , arge ve pet gibi kısacası hesabınızın oyun içindeki durumunu yazarsanız gemi ve ekipman durumuna göre daha iyi taktik alabilirsiniz.

Gemi , lazer , kalkan , arge , pet ve droit düzenleri gibi bilgileri yazarsanız üyeler tarafından daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. lf3 hız durmunu yaz ama sana eski bir taktik verim full hız + besleeme kacarken adam sıkıyorsa arkaana don ve git adam duz gitcek sen kaçıçan bazıları portal tıklayıp su içip gelio bile ornek ben bu taktigi birinden ogrenmiştim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.