Öneri Taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve °oOғιɢнтғreedoм™¯Oo° tarafından 12 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler Darkorbit Çarım Vardı Ne Zamandır Girmiyorum Bi Başlama Hevesi Geldi
    Çarın Özellikleri
    12 Level
    Gemi Vengeance
    1 Lf4 . 3.Seviye
    9 LF3 . 4 - 5- 6 Seviye Karışık
    1 İris 4.Seviye
    12 Elit Hız
    3 BO2
    PET Yok
    3 Arge
    Uridium ve Credit Kasmak İstiyorum TAKTİKLERİNİZİ Bekliyorum Şimdiden Saolun

Son düzenlenen: 12 May 2015
  2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Öncelikle kendi geminizi biraz geliştirmelisiniz argesi,lf3 sayısı,elit kalkan sayısı,iris sayısı gibi şeyleri vip alıyorsanız pet alıp 8 lwl yapın kolay görevlerle petiniz açık olduğu zaman görevden aldığınız tecrübe puanı petinizede gidiyor.Bunlar bittikten sonra petinize kamikaze 3 otomatik toplayıcı 3,paladium topluyorsanız hammadde toplayıcı 3 alınız.Hammaddeleri iistediğiniz yerde satabilmek için ticaret modülü 3 alıp credi kasmanızı arttırabilirsiniz.

Iyi Forumlar.

3. LF3leri gelilştirme lf3 ve iris tamamla daha sonra pet al 8 seviye yap. ve hammadde yada oto toplama al 3. seviye ve ya palaya git yada kutu topla sen bilirsin sonra zetaya yuklen hem gunluk dosyasından arge yaparsın hemde gelen kutuları biriktirip zeus apis yada lf4 gununde acarsın

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

kutu toplayarak 4 iris aldım.görev ve NPS den gelen credi ile bo2, lf3 ve iris tamamlamıştım.

5. senberk99

senberk99 User

Bence su an icin skylabi gelistirip credi kasin X-3 te leonov ile 14-15 lv olana kadar uri kasin(kucuk yaratiklar ile)

6. 3-8 de kasıl ikramiye ve strunerler ile bi 3 4 saatte 5 10k arası uri 10 20m arası kredi kasarsın

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle BO2 kalkanlarınızı tamamlamalısınız.

LF3 lerinizi geliştirmek için Uridium harcamayın.LF4 ler tamamlanınca LF3 ler boşa çıkacaktır.

Kalkan ve LF3 lerinizin biraz sayılarını arttırırsanız Kristallon keserek Uridium ve kredi kasabilirsiniz.

Skylabınızın seviyelerini 20 ye yükseltirseniz iyi kredi kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.