Öneri Taktik ? :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler albay hesabım var .. biraz uri biriktirmek istiyorum 2-3 milyon. bunun yanında cephaneyide kafaya koydum arttırıcam .. şimdi bu terör kapısını 1 kez bitirdim lazer,pet ile bitirdim. akşama tekrar giricem full pet atarak yapıcam sizce kaç saat sürer pet ile yaparsam ? ufoyu lazerle kesicem
    NOT: cephane harcama konusunda acayip cimriyim

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

3. Uber sibelon,uber lokum ve devourerleri de kami ile kesmekten bahsediyorsan çok rahat 6 saati bulur. Belki daha fazla ..

4. aries123

aries123 User

7-8 saat arası surebilir kapıdan artık cephanede cıkmakta bence sadece kami ile ugrasmayınız sıktıgınızı geri alırsınız merak etmeyin

5. eray

eray User

cephane harcamama derken? en azından x1 plt2026 eco10 yok mu? Özellikle 50. dalgadan sonrası sadece kamiyle yapılırsa çok uzun sürer.Özellikle 68-69-70. dalga.Bu bölümü ben hızlı bitsin diye güve seprom beslemeli x3 ve kapıdan gelen rb214 le yaptım yine de yarım saati buldu.Bunu kamiyle düşününce daha fazla oluyor.5 saatten aşağı sürmez diye tahmin ediyorum.Ayrıca 1 kez de pet yakıtını doldurmanız gerekir o kadar kamikazeye.

6. valla yaptım kamikazeyle 1k cephane bile harcamadım hemde :D 5 saat felan sürdü

7. Helal olsun :) o nasıl bir cimrilik öyle :)

8. ya kardeşim sadece ufoya 20 30 k x2 gidiyo kıyamıyorum aga cephanemin gitmesine :D

9. Ben tüm kapıyı 4 saat cıvarında bitiyorum kardeş sadece şu devoroure ve avaş yaratıkları lazerle alıyorum sondaki sibelon ve diğerleri hep Petle.
    Ben orayı sırf PET le 27 dk da bitirdim ve her geçen kapıda süre giderek azalıyor.
    Gelenler giden cevaphanenin yerini aldığı için kapıyı bitirme avantajı kalmıyor zaten.

Eğer gemin sağlamsa ve halka uçuş düzeni varsa kapı (devorourer, boss ve uber kristallonlar birde şu UFO dışında) 4 saat civarı sürüyor. Tabii kişiden kişiye değişiyor PET in dilinden anlayacaksın önce nasıl patlar ne durumda hızlı ne durumda yavaş patlar bunları bilirsen çabuk bitirirsin.
    Bir de ben 5 defa yapınca artık basit geliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.