Taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 00kinq00 tarafından 17 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 00kinq00

00kinq00 User

Aegis elite 9Lf4 kalkan Lf3 yeterli sayıda var 15 arge pet 11 sv oto toplayıcı kami hammadde toplayıcı hepsi 3 seviye sep 500 k atış var hades zeta açık sayılır elit ler çok fazla deil 8 iris apis 36 parça oldu vip var uri 35 k skylab full 20. 18 seviyeyim ne yapmamı tavsiye edersiniz nasıl gelişebilirim

Not : bu galaksi çifte ödül günü yakınmı dir veya su an zeta yapsam artı tasarım felan verirmi yani yapiyim mi zeta yi bekliyimmi

2. argeni arttırmak için sürekli zeta açıp yap çifte ödül gününün ne zaman geliceği belli değil apisi de istersen uriyle al sana göre uygunsa

3. 00kinq00

00kinq00 User

Aslında şu an 56 k uri apis alınabilir bide zeta yi açmak uzun sürüyor başka kapı varmı mantıklı olan kupier die düşünüyorum veya lambda tabi yapacak gücüm varmı kuipere bilmiyorum şu an zeta yapsam goli tasarımı verirmi

4. evet zetayı açmak çok uzun sürüyor ama canavarlarla beraber yaklaşık 50k uri veriyor goli tasarımı veriyomu bilmiyorum

5. 00kinq00

00kinq00 User

O zaman zeta ya devam mı diosun acaba diorum bi defa lambda epsilon felan mi yapsam

6. havocları fulleyene kadar zeta devam ondan sonra diğerlerini daha rahat yaparsın ama genede sen bilirsin :)

7. 00kinq00

00kinq00 User

öyle yapiyim daha mantıklı zeta devam

8. Hep zeta yap. Havocları fulleyene kadar argeni 24 yaparsın. Eğer yapamazsan 24e tamamla.

9. 00kinq00

00kinq00 User

Arge yapmaya başladım şu an 21 arge oldum 24 yapınca bırakırım sonra irislere baslicam geliştirmeye

10. bence geliştirmeden önce ekipmanlarını fullemeye bak bende bile 41 lf 4 var henüz irisleri geliştiremedim anca lf4ler bitti :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.