Takvim Ekranında Takılıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YANIK tarafından 25 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. YANIK

YANIK User

yükleniyorda kalıyoruz takvimekranında
    %25 lik kısım yükleniyor sonra kalıyor orda

2. caner.123

caner.123 User

Aynı sorun bende de var giriş ekranında kalıyorum.Tp şp çekiyoruz boşa gidiyor.

3. baymemnun1

baymemnun1 User

yaw ne düzeltildi oyunda... hala giriş yok... 5 saat oldu...

4. bir yeri düzeltip diğer yeri bozmak bigpointin bir geleneği oldu artık.

titans___ bunu beğendi.
  5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Sorun takımımızın bilgisi dahilindedir.
    Ne yazık ki forum üzerinden herhangi bir işlem yapamamaktayız.
    Sizlerden ricam support ekibimize 1 er adet ticket atmanız, incelemeleri ve süreci kolaylaştırmak adına.

İyi Forumlar.

6. Mineral

Mineral User

O kadar oldu mu ki

7. baymemnun1

baymemnun1 User

an itibari ile 10 saat net oldu

8. Mineral

Mineral User

Nasrettin hocaya sormuşlar #hocam dūnyanin uzunluğu ne kadardır demişler.Hocada atmış 14587965 metre deyince hocam o kadarda olur mu yapmayın deyince hocada inanmıyorsan say demiş#inanmak zorundayız bilgim olmadığı için:) Umarım en kısa zamanda düzelir.

9. baymemnun1

baymemnun1 User

saat 2 3 gibi gireyim dedim istemci güncellemesi var dedi... ne güzel son günlerdeki sorunlar çözülmüştür dedim yükledim.... veeee abra kadabra puffff... giriş mümkün değil... tabi düzelmemiş kökten bozulmuş... yani biz kas sada donsada girebilmenin kıymetini bilmiyormuşuz... anladık onuda... neyse dedim akşam bakarız artık... saat 7 yok... saat 8 yokk... saat 9 yokk... saat 10 yokk...saat 11 yokkk... saat 12 yine yok... resete kısmetse artık.... herşey bu mihmalde olmuştur hakim beğ... ha bu arada oyun hack edilmiş diyenler var...

10. Üçok™

Üçok™ User

Birer adet ticket mi atalım ? Hangi süreci tam olarak kolaylaştıracak zira ortada bir süreç yok! 8-9 saattir gelen reset ile birlikte yükleniyor sayfasında kaldık ne bir adım ileri ne bir adım geri yapılacak bir şey de yok boşuna yazıp vakit kaybediyor arkadaşlar, teknik ekibinde oyuna getirilen güncellemelerin üreticilerinin de oyunla bir ilgisi yok çünkü. Aylardır 504-503-502 errorlarının çözülememesi bunu gösteriyor zaten alakasız alakasız güncellemeler yan tarafta orman yanıyor bizimkiler fidan dikme peşinde tam da ihtiyacı oyunun URL sekmesi falandı komik cidden komik. Sizde kendinizi yormayın açıklayacağınız bir çözüm bilgisi yok elinizde görünen o bekleyeceğiz zaten bizim olayımız bu Dark Orbit oynarken. Beklemek.

11. baymemnun1

baymemnun1 User

oyun hacklendimi gerçekten varmı bir bilgi

12. admınler var ama kendınden bir haberler oyunca yazılımcı yok asgarı ucret ıle ancak bu kadar oluyor cuma dan pazara kadar para yatıyrıyoruz fakayt saaatlerce oyuna gıremıyoruz yazdım bann yıyıyoruz sustukmu bıze gırıyor

sızın ahlakınız boyle olmus yapcak bırsey yok turk admınlerı kendını admın sananlar bır msj bıle yazamıyorsunuz almanya ya duzeltsınler dıye

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2021
    westerya bunu beğendi.
  13. kul hakkıdır etmeyin eylemeyin. D

14. bunlar ne anlar kul hakından admınler ancak chaten ban atıyor sumporta bıle bakmıyorlar

15. yağ gibi mübarek heyt be. o tallon senin bu cubi benim o annihilatör senin bu attend benim D

16. Mineral

Mineral User

Sõz konusu davada tūm deliller toplanmış şahitler dinlenmiştir .Karar:Yūce Darkorbit adına beratınıza karar verilmiştir:D.Sabah resetten sonra özgürsūnūz. NOT:DDedikodulara itibar etmeyiniz,dedikodular insanlari kulllanmak adïna yapılan eylemlerdir.Kimse kendisini kullandıracak kadar değersiz değildir.

Kavga etmeden dövüşmeyi deneyin.Türk adminleri ifadesi kullanarak olumsuz bir tümceniz doğru bulmuyorum.Admin cm vs hiç biri değilim ama biz ifadelerimizde hiç Çeçen oyuncular veya şu insanlar diyerek gerçekleştirip aynı kefeye bir topluluğu koymuyoruz.Lütfen sizde özverili olun şamil gibi.

17. baymemnun1

baymemnun1 User

açıklama var yaw.. dedikodu ile işimiz olmaz....
    Merhaba uzay pilotları,

Son haftalarda DarkOrbit web sitesinde teknik sorunlara ve ardından son zamanlarda sunucu sorunlarına neden olan bir dizi saldırı gerçekleşti. Geçen Pazar'dan (23.05.2021) bu yana bu sorunu hafifletmeye çalışmak için bir düzeltme yapıldı. Sunucuların stabilize edene kadar aktif olarak çalışmaya devam edeceğimizden emin olun..... Konusu 'Resmi Duyurular' forumundadır ve hayaligenc tarafından Bugün 21:13 başlatılmıştır.

18. Mineral

Mineral User

Yıllar öncede bu tip saldırılar olduğu söylenmişti.Yöneticilerden duyduysanız ,O zaman ciddiye alın.Benim için sorun yok petimin zırhını aşamazlar:D

19. snrslz

snrslz User

daha aynı yükleniyorda kaldı kaç saattir giremiyorum oyuna

20. ®ΤR™

®ΤR™ User

aynı problem bende de var 8den once oyuna gırılıyordu kasınca reset atayım dedım gıremedım hala