Takvim Ekranında Takılıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YANIK tarafından 25 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. smoonrise

smoonrise User

Tarayıcı ve istemci için bilgisayar üzerindeki tüm işlemleri yaptım ; modem resetledim , dns önbelleği temizledim , temp v.s temziledim sonuç yükleniyorda kalıyor ekran ilerlemiyor faklı server denedim yine aynı durum belliki genel bir sorun var yabancı server denemedim sorun sadece TR serverlarındamı bilmiyorum ama yinede bu kadar zaman ilgilenilmemesi ilginç genel bir sorun olduğu halde .

2. darkorbit altın mı s.ç.yo insanın bu oyuna saldırı yapmak için ne sebebi olur ki?

3. hep aynı sorun devam ama bu server bi para kazanmasını biliyor sorunlarla ilgilenen yok

4. Hect0R

Hect0R User

arkadaslar burda admın yok mu su guncellemeyı gerı ceksınler dunden berı oyuna gıremıyorum oyun penceresı yüklenıyor sona kadar doluyor %99 da takılı gırmıyor 2 saattır bekletıyorum belkı dıyorum gırer yok arkadas durum aynı takvım hediyelerini de alamıyorum oyuna gıremedıgım ıcın [​IMG] :S

5. bu kadarda olmaz ya

6. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Merhabalar,

Forumda herhangi bir şekilde oyun sorunlarını düzeltecek yetkiye ve bilgiye bizler sahip değiliz. Oyunun sorunlarıyla merkez ekip ilgilenir ve oraya iletilmesi için de Support'a bildirilmesi gerekiyor. Herhangi bir sorun hakkında raporlama yapılmazsa bir süreç oluşmaz. Sorun çözüldü, ilgili açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz,

İyi forumlar.