takvim rezilliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .thecaptain. tarafından 15 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminler moderatörler neyseniz artık takvimi kim yazıyorsa işinizi biraz daha düzgün yapın iyice rahatlığa alışmışsınız hep yatıyorsunuz herhalde almanya forumunda takvime bakıldığında yarın speceball gözükmüyor burdakinde gözüküyor oyundaki kullanıcı sayfamda gene gözükmüyor ne işdir anlamadım yani sistem belirliyor arada değiştiriyor olabilir siz bunu takvimden silip baştan yazamıyor musunuz
    bir metin yayınlıyorsunuz imla hataları dolu siz burda kos koca bir şirketi böylemi temsil ediyorsunuz ayıp size support a yazsam orda cevaplayacak gene arkadaşlarınız sizi kayırıcaktır muhtemelen umarım dediklerim birazcık size dokunurda bundan sonra dikkat edersiniz almanya forumu gibi haftalık yayınlarsınız belki

anakin5555 bunu beğendi.
  2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Bunu not aldım bi yere bakalım neler yapabiliriz.

Elimizden neler geliyor bakalım.

Ama yinede daha sakin olun üslübunuz sert.

McKraNow bunu beğendi.
  3. haklısınızda adminim bir düşünün ben kısıtlı forum erişimim ile bunları fark edebiliyorum siz çalışanlar olarak fark etmiyorsunuz

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Geçmişte görevde geçirdiğim sürelere dayanarak bazen bilgiler ( yani ani - son değişiklikler ) diğer ülke takımlarına gecikmeli bildirilebiliyor veya bildirilmeyebiliyor. Böyle bir durum yaşanmış olabilir. :)

5. yaşanmış olamaz 2 3 gündür böyle çünkü ana merkez bildirmese bile türkiye sorabilir değişiklik oldumu diye

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer değişiklik olmadıysa takvim'deki etkinlikler önceden planlanıyor ve toplu olarak yani bütün bir ay dağılımı yollanıyordu. Planda olmayan son an değişiklikleri bu nedenle takvime yansımıyor olabilir.

7. bak dostum ben otelde çalışıyorum resepsiyon,f&b,mutfak,house keeping hepimizin günlük gelen bilgileri aynıdır sonra değişiklik olur bildirilir bazen kontrol amaçlı bildirmeyi unutmuş olabilirler diye telefon açıp kontrol ettiririz neden çünkü en ufak yanlışımızda müşteriler bir hata ile karşılaşabilirler nasıl otelde kalanlar otele para ödüyorlarsa
    bende bu oyunda vip alarak indirim paketi vb alarak para ödüyorum bunun karşılığını düzgün bir bilgilendirme ile almak istiyorum

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bakış açısına göre herkes haklı tabi ki. ;)

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Düzgün bilgilendirme almak tabi ki hepimizin hakkı.

Etkinlikler merkez ile bağlantılı ve takvim konusu farklı bir birime ait.

Buradaki konumuzdan günlük etkinlikleri görebilirsiniz.

Biz önceden gelecek etkinlikleri bilmiyoruz.

İsteğinizi tekrar ileteceğiz.

İyi forumlar.

10. teşekkür ederim umarım bu tarz basit sorunlar çözülür lakin ne kadar ufak bir sorunda olsa önemli bir sorun ilginiz için teşekkür ederim konu kilitlenebilir

JUPlTER bunu beğendi.
  11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.