Takvim ve etkinlikler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pestline tarafından 8 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pestline

Pestline User

MERHABA yonetıcıler 2009 dan bu yana bu oyunu oynuyorum bu kadar sacmaladıgınız bır sıstem olmadı cunku etkınlıkler takvımlerle uyuşmuyor süreklı yenı lf4 ler cıkartıp duruyorsunuz hıper magma vb lf4 lerın daha bırını tamamlamadan dıyerlerı cıktı herşeye zam var ama yaratıkların urı ve kredılerınde en ufak bır artıs yok nedenmı 2009 da 2-2 de kestıgım yaratık 1 urı verıyordu yıl nerdeyse 2019 oldu hala 1 uri verıyor bılmem anlata bıldımmı calısmalarınızı bu sekılde de surdurmenızı temennı ederım oyunla ılgı lı o kadar cok sorun varkı keşke hıc ıyılestırme ve yenılık yapmasaydınız teşekkkurler

o0o53o0o ve peyli bunu beğendi.
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle forum kuralları gereği konu başlığının tamamının büyük harfle yazılması yasaktır, bu nedenle başlığınızı düzenledim. Konunuza gelirsek Takvim ile gelen etkinlik arasında ne gibi bir problem gördünüz anlamış değilim. Takvimde bugün lf4 etkinliği geleceği belirtilmiş ve gelmiştir. Diğer sorularınıza daha doğrusu görüşlerinize gelecek olursak, dediğim gibi şahsi görüşünüzdür saygı duyarım.

İyi forumlar.

3. Pestline

Pestline User

merhaba takvımlerle ılgı sorunu hemen sıze acıklamak ısterım suan bu haftananın takvıme bakarmısınız obsıdyen kutuları nezman gelıcekmıs harıtaya ben soylım sıze 07,12,2018 tahınde geldımı evet geldı saat 00:00 gelmesı gereken kutular 13:30 da geldı harıtaya 2,cı olarak bu konuyada acıklama getırmenızı temennı edıyorum cumartesı pazar gunlerı kapılara cok ıyı olarak zaten bırtek burası ıyı ındırım çift ödül verıyosunuz bızde buna dayanarak ındırım cekıyoruz kapı yapmak ıcın ama neyazıkkı kapılara harıtalara cıkılmıyor o kadar cok donuyorkı kapı ve harıtalar oyundan nefret edıyo ınsan umaraım farkındasınızdır yenı seylerle ugrasmak yerıne bu hataları duzeltırsenız bu oyun daha mukemmel olucak emın olun buna

sizden bir konu hakkında da yardım ıstıyorum yapıcanız yardımı benım ıcın deyıl bu kadar onlıne oyunca ıcınde ıstıyorum bakın benım ve benım gıbı bır suru arkadasların chati hep gereksız anlamsız sebepsız yere 1 ay ban alıyor chatte benım hesabımın vhatten banlanmasının sebebı darkorbıtle ılgılı resım cekıp hızlı resımi lınk yapıp chate atmak ve sonucu 1 ay ban adam chatte bır laf soylemıs kfur yok hakaret yok 2109 yılına kadar bann yemıs hesap yav bu banı atan kişiyi cok merak edıyorum bu oyuncu 35 yasında olsa cok yaşasa 60 sene yasar ortalama 2109 u zaten ne sen nede yonetıcılerın gore bılır yanı suan darkorbıtın yaptıgı oyuncu kazanmak deyıl oyuncu yok etmek bız bunu anlıyoruz teşkkur simdiden bu yazılanlara cevap atıldıktan sonra kı cevabı merak edıyorum knuyu kapata bılırsınız başka sorum olmıcak tekrar teşşekur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Aralık 2018
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forum kurallarınca ard arda mesaj yazmak yasaktır, mesajlarınızı birleştirdim.

Takvim ile ilgili yaşanan sorun bizlerin müdahelesi dışında yaşanan bir hata idi. Bizlere daha önceden gelen bilgi ile takvime ekliyoruz sadece. Bunun dışında oyunda hangi gün ne kutusunun, etkinliğinin olacağına Almanyadaki merkez ekip karar veriyor. Teknik bir nedenden obsidyen kutuları o gün geç bir saatte aktif oldu ne yazik ki.

Daha önce bir çok kez diğer üyelerimizin sorularına cevap verdiğimiz gibi tekrar etmek isterim ki, indirimin olmaması teknik bir sorun yüzünden oluşmaktadır ve yine sadece merkez ekip bu durumu düzeltebilir. Artemis adminimiz durum ile ilgili bizzat merkez ekibe rapor etmişdir.

Chat sorunlarına müdahele şansımız yoktur. Aldığınız chat banının kurallar gereği olduğunu söylemem gerek buradaki konuda da belirtildiği gibi supporta özür mahiyetinde bir yazı yazarsanız, chat banınız daha erken kaldırılabilir. Diğer arkadaşınız içinse, 2109 yılına kadar banların sadece özel sebeplerden atıldığın bilmenizi isterim (örn: hesap satışı, paylaşımı vb. ). Eğer aldığı banın haksız olduğunu düşünyorsa supporta incelenmesi için yazabilir.

İyi forumlar.

5. DUMAN.

DUMAN. User

Bu hafta bir sorun oldu ama çözüleceğinden eminim bende mağdur oldum ama yapacak bir şey yok .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.