Takvimden verilen tasarım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve afedersin3 tarafından 19 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. afedersin3

afedersin3 User

Pardon ben bir konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum konu açamadığımdan burdan sormak istiyorum,
    Venom gemisinin bir ara buzul tasarımı verilmişti takvimde ben almıştım lakin gemiye sahip değildim şuan aldım lakin tasarım yok gelmedi yani önceden olmadığından mı yoksa ?

2. venoma sahip olduysanız ve buzul tasarım var ise hangarda mutlaka gözükür ama bence sizdeki venomun buzul tasarımı değil cyborgun olabilir yinede suporta başvurabilirsiniz iyi oyunlar

3. o dediğiniz venom değil cyborg efenim takvimden verilen

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Mesajlarınızı taşıyarak uygun bir konu oluşturmuş bulunmaktayım. Forum Kullanım Kılavuzu'ndan forum içerisined yapabileceğiniz şeyleri öğrenebilirsiniz. My-Memorys-Remains'in de belirtmiş olduğu gibi takvimden verilen tasarım Venom gemisine değil Cyborg gemisine ait bir tasarımdı. Bu nedenle doğal olarak Venom tasarımları içerisinde göremezsiniz.

Konu ile ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. afedersin3

afedersin3 User

Teşekkür ederim konu kilitlenebilir :)

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.