talihsizlik..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !High-Master!* tarafından 28 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar arkadaşlar veya modlarım ilk defa buraya foruma yazıyorum ve doğru yeremi açtım bilmiyorum, neyse saadete geleyim. Ben yanlışlıkla gemi için topladığım paranın tümünü teknoloji fabrikasındaki üretim yeri açmaya kullandım evet yanlışlıkla oldu nasıl oldu bende bilmiyorum dalgımlığıma geldi hiç sormadıda direk aldı parayı öylece 50 bin uridium çöpe gitti okadar uğraşmıştım sizin için az olabilir bu miktar ama benim için çok fazla. Bu parayı geri alabilmenin hiçbir yolu yokmu lütfen yardımcı olun.

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Üzgünüz maalesef geri iade etme, işlemi iptal etme gibi bir şans bulunmamaktadır.

Geçmiş olsun.

İyi forumlar.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda yapılan hiçbirşey gereksiz değildir.

Açmış olduğunuz bölüm,size ileride lazım olacaktır,sadece erken açmış oldunuz.

Geminizdeki Ekipmanlardan bahsederseniz,size gelişmeniz için yapmanız gerekenleri anlatabiliriz.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  4. Tabii teşekkürler. Gemim goliath tecrübe tasarımını kullanıyorum geminin lf3 leri full. 8 tane bo2 kalkan 5 ao3 2 tanede füzyon kalkanı en iyisinden. 4 flax 4 irisim. irislerin birinde lf4 var diğerleri lf3. 2 tane lf2 takılı olan droidim var 15 argeyim. Umarım böyle sormuşsunuzdur yanlış anlamadıysam eğer :) teşekkürler.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle irislerinizi kredi ile tamamlamaya bakın.

Vuruş gücünüzün artması açısından,argenizi 24 e göre dizmelisiniz.

21 Arge ile Kalın Sıkma;
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    -------------------------------
    24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

24 arge en uygun olanıdır.

Uçuş düzeni olarakta Kalp alırsanız,size faydası olacaktır.

Paladyum toplayarak,kapı açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.